Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Transfer dönemi forumda da zorlu bir dönem. Yeni üyeler gelir, aktif olmayan üyeler gelir; transfer nöbetinde yeri gelir dakikada 10larca belki daha fazla mesaj atılır. Yalan haberler, kolpa duyumlar paylaşılır; sinirler gerilir vs..

Forumdaki görevli arkadaşlar için de zorlu bir dönem kısacası. Emeği geçen, mesai harcayan herkese teşekkürler.

Foruma her girdigimde Mesut Ozil'in reklamiyla karsilasiyorum. Tabi sitemiz para kazansin bu reklamlardan, ama bu tip reklamlari engellemenin yolu var mi? Her gun Mesut'un yuzuk koleksiyonunu gormekten gına geldi de

Screenshot_20210903-085910_Samsung Internet.webp

Screenshot_20210909-133915_Samsung Internet.webp

Öneridir;

Takımın antremanı görmeden bilmeden takım antreman yapmıyor yaptırmıyorlar antreman var ama yok gibi gerçekten uzak hayal dünyasından birşeyler yaratıp milleti galyana getiren üyelere cezai işlem başlatılmalı diye düşünüyorum. Kapalı kapılar ardında yapilan antremandan ne haberleri oluyor da takım antreman yapmıyor gibi söylemler söyleyenler gerçekten psikolojik tedavi görmesi gereken kişiler olduğu aşikardır .

Saygılarımla.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın antrenmanları devlet sırrı değil,basına açık antrenmanlar yapılıyo ve yayınlanıyo her hafta ya canlı yada video olarak,sen bunu bilmiyosan yada takip etmiyosan bu senin problemin

Futbolu gol atmak zannedenler değilde ne olduğunu gerçekten bilenler antrenman konusunda fail kere fail olduğumuzu biliyo zaten

Bilmeyenlerde bazı şeyleri öğrensin diye satırlarca,mesajlarca vaziyeti çok anlatmışızdır hem ben hem başkaları hatta antrenmanların analizini yapanlarda vardı hataları sslerle göstererek oraya kadar deşildi bu konu

Takımda adele sakatlığı geçiren kaç tane topçu oldu saydınmı hiç,hiç top oynadınmı yada konuyu araştırdınmı

Darbeye bağlı sakatlıklara amenna ona bişey yapamazsın ama adele sakatlığının başlıca sebebi antrenmansızlık,ısınmamak ve çalışmamak

Çalışmadığın içinde ters bir harekette atıyo adelen,zorlayınca yırtılıyo adelen bu 2+2,sen sabah kalkınca kaldır bakalım ayağını havaya birden kasığını nasıl yırtıyosun

Konuyu bilmeyen sen,konuyu bileni eleştiren yine sen,bu nasıl bi cesaret, konu başlığına uygun bi mesaj olsun diye seni TEBRİK EDİYORUM

Be kardeşim sen ftyi savunacam diye,ftyi koruyacam diye ısrarla bu rezilliği görmek istemiyosan kusura bakmada biz senin kafanın içini delip bu bilgiyi koyamayız

Sen hem bunu bilmiyosun tamam,hem anlatılınca anlamıyosun onada tamam,ama üstüne bide bilmeyip anlamadığın şeyi eleştireni nasıl eleştiriyosun,ceza uygulansın diyosun,yaptırım istiyosun bide :)

Ya ben ihraç alıyım hiç önemli değilde seni nasıl kurtarıcaz?

Hayır eskide üyesin,yiğit karagöz bile bazı şeyleri öğrendi sen nasıl sakınabildin kendini helal olsun

Konu dışı mesaj oldu kusura bakmayın

Takımın antrenmanları devlet sırrı değil,basına açık antrenmanlar yapılıyo ve yayınlanıyo her hafta ya canlı yada video olarak,sen bunu bilmiyosan yada takip etmiyosan bu senin problemin

Futbolu gol atmak zannedenler değilde ne olduğunu gerçekten bilenler antrenman konusunda fail kere fail olduğumuzu biliyo zaten

Bilmeyenlerde bazı şeyleri öğrensin diye satırlarca,mesajlarca vaziyeti çok anlatmışızdır hem ben hem başkaları hatta antrenmanların analizini yapanlarda vardı hataları sslerle göstererek oraya kadar deşildi bu konu

Takımda adele sakatlığı geçiren kaç tane topçu oldu saydınmı hiç,hiç top oynadınmı yada konuyu araştırdınmı

Darbeye bağlı sakatlıklara amenna ona bişey yapamazsın ama adele sakatlığının başlıca sebebi antrenmansızlık,ısınmamak ve çalışmamak

Çalışmadığın içinde ters bir harekette atıyo adelen,zorlayınca yırtılıyo adelen bu 2+2,sen sabah kalkınca kaldır bakalım ayağını havaya birden kasığını nasıl yırtıyosun

Konuyu bilmeyen sen,konuyu bileni eleştiren yine sen,bu nasıl bi cesaret, konu başlığına uygun bi mesaj olsun diye seni TEBRİK EDİYORUM

Be kardeşim sen ftyi savunacam diye,ftyi koruyacam diye ısrarla bu rezilliği görmek istemiyosan kusura bakmada biz senin kafanın içini delip bu bilgiyi koyamayız

Sen hem bunu bilmiyosun tamam,hem anlatılınca anlamıyosun onada tamam,ama üstüne bide bilmeyip anlamadığın şeyi eleştireni nasıl eleştiriyosun,ceza uygulansın diyosun,yaptırım istiyosun bide :)

Ya ben ihraç alıyım hiç önemli değilde seni nasıl kurtarıcaz?

Hayır eskide üyesin,yiğit karagöz bile bazı şeyleri öğrendi sen nasıl sakınabildin kendini helal olsun

Konu dışı mesaj oldu kusura bakmayın
Boş yapma , burada Fatih Terim ile ilgili birşey var mı daha okuduğunu anlamayacak kadar sığ insansın belli ki.

Başına açık antreman diyor adam ya başına açık antremanlarda hangi antreman metodları gösterilir bilgin yok gelmişsin buraya düşmanlık yapmaya.

Taktik antremanlar her zaman basına ve taraftara kapalı yapılır.

X bir teknik direktör gelse antreman programını gösterse ( FT demiyorum bak ) ağzın açık bunlar ne la diyecek kapasite de olduğunu bariz bellidir.

Benim mesajım FT ile ilgili değildir x kişisi gelse ufak problemde yine antreman bilmem ne diyeceksiniz çünkü siz eleştiri nedir bilmiyorsunuz... Bu konuya son mesajımdır alıntılarsan bile cevap vermem senin gibisine.
İyi forumlar herkese .

Ya yazmayacaktımda dayanamadım

İlk paragrafta ft ile alakası ne demişsin konu ft zaten antrenmanı yaptıran o :red:

İki ve üçüncü paragrafta taktik idmanı demişsin bu söylem en az antrenmanlarımız kadar fail,çünkü esas eleştirdiğimiz şey yükleme ve kondisyon içeren basına açık antrenmanlar,sen taktik idmanda fizik çalışıldığını falan mı zannediyodun :red:

Bilmediğim sürüyle şey var ama genel olarak hiçbir antrenman programına şaşırmam meslek olarak işin içinde olanlardan biriyim çünkü senin için talihsizlik olmuş bunu bana demen :red:

Bu seviyeli tartışma için tekrar teşekkür eder esenlikler dilerim :)

Tebrik öneri ya da şikayetinizi dile getirin diye bu başlık var. İkili tartışmanızı kurallar çerçevesinde özelden yapın. Bu başlık yeri değil @Yunus Can DUBLEN @Samet Nalbant
Bir kez daha uyarmicam.
Farkındaysanız ben kimseyi etikelemden önerimi sundum diğer arkadaş geldi başka türlü. Özelden yazmaya çalıştım arkadaşa ancak bu kişiyle konuşma açamazsınız gibi uyarı geldi bilgim yok neden öyle olduğuna dair .

Benim mesajlarımı düzenleyebilirsiniz veya silebilirsiniz fazla mesajları.

Edit: mesaj geri gelmiş. Anlamadım ama yine de bu burada kalsın.

Kusura bakmayın böyle bir eleştiriyi ilk kez yapıyorum ama forumda bazı yöneticiler keyfi davranıyor.

Erdoğan'ın bir videosu komedi sayfasından silindi. Siyasi gerekçeye bağlayacak silen kişi ama neyin siyasi olduğunu bilmiyor muhtemelen. Siyasilerin olduğu her video siyasi değildir.

Keza Cumhurbaşkanının Amerika'daki konvoyunu düğün konvoyuna benzeten komedi sayfası yine silindi.

Bu kadar korkmayın. Merak etmeyin yazılanlar kişileri bağlar. Silmediğiniz için kimse sizi gözaltına almaz.

Edit: mesaj geri gelmiş. Anlamadım ama yine de bu burada kalsın.

Kusura bakmayın böyle bir eleştiriyi ilk kez yapıyorum ama forumda bazı yöneticiler keyfi davranıyor.

Erdoğan'ın bir videosu komedi sayfasından silindi. Siyasi gerekçeye bağlayacak silen kişi ama neyin siyasi olduğunu bilmiyor muhtemelen. Siyasilerin olduğu her video siyasi değildir.

Keza Cumhurbaşkanının Amerika'daki konvoyunu düğün konvoyuna benzeten komedi sayfası yine silindi.

Bu kadar korkmayın. Merak etmeyin yazılanlar kişileri bağlar. Silmediğiniz için kimse sizi gözaltına almaz.
Hangi mesaj? Forum loglarına baktım silinen bir post yok ve yöneticiler keyfi davranmıyor. Bir şey yapılmışsa bile yapılması zorunlu olduğu için yapılıyordur bize gelen hukuki şikayetleri sizler bilemezsiniz.

Hangi mesaj? Forum loglarına baktım silinen bir post yok ve yöneticiler keyfi davranmıyor. Bir şey yapılmışsa bile yapılması zorunlu olduğu için yapılıyordur bize gelen hukuki şikayetleri sizler bilemezsiniz.
Benim cihaz ya hata verdi bir süre mesajı göremedim ya da Mesaj geri geldi. Kusura bakmayın benden kaynaklıysa. Sonrasında silmedim. Mesajı düzenledim spoilere aldım.

Mizah konusundaki son paylaştıklarım için dedim. Kesinlikle siyasi ve hakaret içermeyen bir şey. Bu videolar için foruma hukuki şikayetler gelirse vay vay vay halimize.

Geri
Üst Alt