Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

"Burak Elmas" başlığındaki yasağımın kaldırılmasını talep ediyorum.Bir daha haber paylaşırken kaynağına bakacağım.:uhu:

Aynen tapatalktaki erişim problemi genel, şu an forumu dahi göremezsiniz, yarın tekrar bakalım duruma.

Son durum hakkında şöyle bilgi verelim admin arkadaşlara

Tapatalk'ta hiç girilmiyor

Gscimbom uygulamasında da uygulamaya girince bug'a düşüyor ve uygulamadan atıyor

Pc masaüstünden tarayıcı bazlı girilebiliyor (Chrome ve Edge hata alıyorum. Opera ve Firefox'ta bağlanabildim)

Gscimbom uygulamasında da uygulamaya girince bug'a düşüyor ve uygulamadan atıyor

Pc masaüstünden tarayıcı bazlı girilebiliyor (Chrome vge hata alıyorum. Opera ve Firefox'ta bağlanabildim
++++
bende dün maç saatinde mobile chrome ile foruma giremedim.

Pc masaüstünden tarayıcı bazlı girilebiliyor (Chrome ve Edge hata alıyorum. Opera ve Firefox'ta bağlanabildim)
Girişte 3-5 saniyelik Cloudfare yönlendirmesi olduğu için tapatalkta yemiyor bunu.

Dün akşam sinirimi kusmak için girmek istedim foruma ama giremedim.

İyi ki de giremedim. Ceza alırdım yoksa.

Arkadaşlar hemen çözülecek iş olsa zaten çözülürdü.

Siteye girerken olan yönlendirmeyi tapa yapamıyor, ya o yönlendirme olmamalı ya da tapa bunu aşabilmeli, düzelir biraz sabredin.

Normal siteden giremiyor musunuz? Dun sadece 1 saat kadar sorun oldu ama duzeldi.

Geri
Üst Alt