Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Artık hiç girilmiyor.Halen sorun var Tapatalk’ta. Hep yeni giriş yapmak zorundayım.
Ne paylaştın diye atıldın?"Burak Elmas" başlığındaki yasağımın kaldırılmasını talep ediyorum.Bir daha haber paylaşırken kaynağına bakacağım.![]()
Bakıcam.Artık hiç girilmiyor.
Maç kazanamıyoruz diye buraya şikayet etsem olur mu adaş?Erişim problemleri bizden kaynaklı değil arkadaşlar. Sitemiz ve serverimiz iyi durumda ama başka bir alanda problem var o da bizi de etkiliyor. Çok geçmeden toparlayacağını düşünüyorum.
Olmaz adaş ilgili başlıklarda edelimMaç kazanamıyoruz diye buraya şikayet etsem olur mu adaş?
Twitter'da biri adını De Marke Sports diye değiştirip fake haber yazmıştı bende gerçek sayfa sanıp paylaşmıştımNe paylaştın diye atıldın?
Kötü bir güne denk gelmişsin anlaşılan, neyse kaldıralım.Twitter'da biri adını De Marke Sports diye değiştirip fake haber yazmıştı bende gerçek sayfa sanıp paylaşmıştım
++++Son durum hakkında şöyle bilgi verelim admin arkadaşlara
Tapatalk'ta hiç girilmiyor
Gscimbom uygulamasında da uygulamaya girince bug'a düşüyor ve uygulamadan atıyor
Pc masaüstünden tarayıcı bazlı girilebiliyor (Chrome vge hata alıyorum. Opera ve Firefox'ta bağlanabildim
Girişte 3-5 saniyelik Cloudfare yönlendirmesi olduğu için tapatalkta yemiyor bunu.Son durum hakkında şöyle bilgi verelim admin arkadaşlara
Tapatalk'ta hiç girilmiyor
Gscimbom uygulamasında da uygulamaya girince bug'a düşüyor ve uygulamadan atıyor
Pc masaüstünden tarayıcı bazlı girilebiliyor (Chrome ve Edge hata alıyorum. Opera ve Firefox'ta bağlanabildim)
Girişte 3-5 saniyelik Cloudfare yönlendirmesi olduğu için tapatalkta yemiyor bunu.