Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Dün, "Alanya'nın galibiyeti Burak Elmas'ın gitmesi için adımıza hayırlı olabilir." diye yazmıştım. "Galatasaraylı olduğunu ispat etmen gerek." uyarısıyla ban vermişsiniz. El insaf, bu ne saçma bir ceza gerekçesidir. Hayır hem cezalı olup hem nasıl ispat edeceğim, ban yediğim için konuşma hakkım yok, bir şey yazamıyordum ki bu foruma yazanların birçoğundan daha fazla Galatasaraylı olduğumu herkese göstereyim. Statta izlediğim maçların biletlerini atabilirim. GS Store'dan aldığım Drogba, Sneijder, Gomis formalarını yükleyebilirim. Olmadı beinsports denen tv bozuntusuna sırf Galatasaray için her ay 150 TL verdiğimi belgeleyebilirim? Ama, bunları yapmama gerek yok. Çünkü, ben kendimden eminim, kimseye bir şey kanıtlama zorunda değilim. Sanki biz Alanya'nın yenmesini keyfimizden istiyoruz. Sanki biz takımın küme düşmesini mutlu olacağımızdan istiyoruz. Takım kötü diye yaşadığım moral bozukluğunu anlatmamın imkanı yok. Biraz karamsar olabilirim Ama, Burak Elmas'ın gitmesi için en acı reçeteyi bile almaya bile razıyım. O kadar. Nokta.