Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Dün, "Alanya'nın galibiyeti Burak Elmas'ın gitmesi için adımıza hayırlı olabilir." diye yazmıştım. "Galatasaraylı olduğunu ispat etmen gerek." uyarısıyla ban vermişsiniz. El insaf, bu ne saçma bir ceza gerekçesidir. Hayır hem cezalı olup hem nasıl ispat edeceğim, ban yediğim için konuşma hakkım yok, bir şey yazamıyordum ki bu foruma yazanların birçoğundan daha fazla Galatasaraylı olduğumu herkese göstereyim. Statta izlediğim maçların biletlerini atabilirim. GS Store'dan aldığım Drogba, Sneijder, Gomis formalarını yükleyebilirim. Olmadı beinsports denen tv bozuntusuna sırf Galatasaray için her ay 150 TL verdiğimi belgeleyebilirim? Ama, bunları yapmama gerek yok. Çünkü, ben kendimden eminim, kimseye bir şey kanıtlama zorunda değilim. Sanki biz Alanya'nın yenmesini keyfimizden istiyoruz. Sanki biz takımın küme düşmesini mutlu olacağımızdan istiyoruz. Takım kötü diye yaşadığım moral bozukluğunu anlatmamın imkanı yok. Biraz karamsar olabilirim Ama, Burak Elmas'ın gitmesi için en acı reçeteyi bile almaya bile razıyım. O kadar. Nokta.

Dün, Eric Pulgar için "Şili'li Taylan" yorumu yaptım diye 1 gün ban cezası vermişsiniz. Görüşlerimizi özgür bir şekilde ifade etme özgürlüğümüz yok mu bu forumda? Cezaları neye göre veriyorsunuz? Neyse Pulgar, Melo gibi, Fernando Reges gibi çıksın da biz varsın 10 maç ceza alalım, sorun değil.

Dün, "Alanya'nın galibiyeti Burak Elmas'ın gitmesi için adımıza hayırlı olabilir." diye yazmıştım. "Galatasaraylı olduğunu ispat etmen gerek." uyarısıyla ban vermişsiniz. El insaf, bu ne saçma bir ceza gerekçesidir. Hayır hem cezalı olup hem nasıl ispat edeceğim, ban yediğim için konuşma hakkım yok, bir şey yazamıyordum ki bu foruma yazanların birçoğundan daha fazla Galatasaraylı olduğumu herkese göstereyim. Statta izlediğim maçların biletlerini atabilirim. GS Store'dan aldığım Drogba, Sneijder, Gomis formalarını yükleyebilirim. Olmadı beinsports denen tv bozuntusuna sırf Galatasaray için her ay 150 TL verdiğimi belgeleyebilirim? Ama, bunları yapmama gerek yok. Çünkü, ben kendimden eminim, kimseye bir şey kanıtlama zorunda değilim. Sanki biz Alanya'nın yenmesini keyfimizden istiyoruz. Sanki biz takımın küme düşmesini mutlu olacağımızdan istiyoruz. Takım kötü diye yaşadığım moral bozukluğunu anlatmamın imkanı yok. Biraz karamsar olabilirim Ama, Burak Elmas'ın gitmesi için en acı reçeteyi bile almaya bile razıyım. O kadar. Nokta.
Yallah Burak Elmas demek Galatasaraylılığı sorgulamaya mı sebepmiş?

Senden ispat isteyenden sende iste renktaş.

Durumu mahalle kavgasına dönüştürmemek gerek bence.
Öyle ya gerek yok kavgaya gürültüye hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz sonuçta ama moderatör arkadaşlar da işini yapıyor forumda Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Trabzonlu vs. olup da felaket tellallığı yapan, ortalığı karıştıran, takımın kötü gitmesini, küme düşmesini isteyen casusların da var olduğu bir gerçek. Takıma zarar vermemek adına böyle kişilerin ayrımının doğru yapılması gerekiyor.

yok efem takım yenilsin td değişir, takım yenilsin başkan gider fln gibi msjlara müsamaha gösterildiği an forum FBCimbom olur
sahada GS takımı varken tüm GSliler 3 puan arzusu taşımalıdır. sadece düşman olduğumuz it klüplerin rakiplerine verilecek 3 puan talebi olumlu karşılanabilir o da 5-6 yılda bir denk düşer.

yok efem takım yenilsin td değişir, takım yenilsin başkan gider fln gibi msjlara müsamaha gösterildiği an forum FBCimbom olur
sahada GS takımı varken tüm GSliler 3 puan arzusu taşımalıdır. sadece düşman olduğumuz it klüplerin rakiplerine verilecek 3 puan talebi olumlu karşılanabilir o da 5-6 yılda bir denk düşer.
Gedson transferi sonucunda ortalığı ayağa kaldıran taraftarlar sonucunda forumun FBCimbom olduğunu gördük. Prim verildiği için beş para etmez takımlar akıllarınca dalga geçti. Yüksek perdeden konuşmayan yönetim kulübü minnoşa çevirdi bu da gerçek. Dursun Özbek'in sepete konularak gönderildiği kulüpte Burak Elmas mancınık ile gönderilmeli. Özbek'i geçtim Mustafa Cengiz ibra edilmedi ve tekme tokat gönderildi rahmetli.

Kısacası ortalığı ayağa kaldırmanın anlamı yok tarzında yapılacak bir savunma Elmas için çok komik. Genel anlamda mantıken haklısın içine düştüğümüz durumda haksız.

Dün, Eric Pulgar için "Şili'li Taylan" yorumu yaptım diye 1 gün ban cezası vermişsiniz. Görüşlerimizi özgür bir şekilde ifade etme özgürlüğümüz yok mu bu forumda? Cezaları neye göre veriyorsunuz? Neyse Pulgar, Melo gibi, Fernando Reges gibi çıksın da biz varsın 10 maç ceza alalım, sorun değil.

43 kez ban yemiş biri olarak yazıyorum bu söz için kimse ban almaz mutlaka başka bir argo hakaret vs olmuştur unutmussundur ..

Senin cezanı ben kaldırtmıştım ne yaptığını dahi bilmeden ama bu mesajı görsem hayatta kaldırtmazdım.

Galatasaray yenilsin minvalinde ifadeler yazıyorsan cezanın kaldırılması hata olmuş.

Ayrıca bir hata yapılmış ve o hatadan dönülmüşse gelip ağzına geleni söylemen de hoş bir yaklaşım olmamış.

Şili'li Taylan yorumuna ceza verilmez. Verilmemiş de.
1644562317167.webp

Neredeyse her maç başlığında ve forum kurallarında belirtiyoruz futbolcularımıza hakaretamiz ifadeler kullanmak yasaktır. Daha izlemediğin adama çöp diyorsun mesajın editleniyor uyarı alıyorsun. Büyük ihtimalle uyarı kotan dolduğu için 1 gün ceza yiyorsun sonra burada bizi eleştiriyorsun.

An itibariyle 133. geleneksel GSCimbom Eurovision şarkı yarışması duzenlemesi duyurulup şuana kadar hicbir faaliyet gosterilmemesine muteakip birçok kalp ve hayal kırılmaktadir.

Edit: yarışmaya katılmamişim bile. Buradan kayit yapıyorum

Hep şikayet için buraya yazacak değiliz ya? Yeri gelince tebrik etmeyide bilmek lazim.

Forum yonetiminin boş kalan konulari canlandirma operasyonunu cok takdir etmek isterim. Bugun guzel bir enstantanesini görmüş oldum. Alttaki resim ile birlikte bir anda konuya rağbet artti ve bu beni ziyadesiyle hoşnut etti

YQUJQex.webp

Geri
Üst Alt