Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yukarda Hayri renkdaş paylaşmış, oradaki 14. maddeden ceza aldım, cezanın hükmü ise uyarıymış, ben uyarılmadım direk 2 gündür cezalıyım, ayrıca başka diğer bir arkadaşımızın postuna cevap yazarken onun paylaştığı resmi paylaşmışım art niyet yok küfür yok hakaret yok. Cezası uyarı ise neden direk yazmama cezası alıyorum. Transfer döneminin son günleri ve buraları ilk defa bukadar sessiz görüyorum, acaba neden diyordum, demekki sebebi yazacak üye kalmamışki gak diyene ceza guk diyene ceza, tmm ceza verilsin de haklı yere verilsin

19. Maddeyi de okumani öneririm olayı bilmediğim için yorum yapamıyorum ama duruma göre kendi inisiyatifleriyle bazı cezaları artırıp azaltabiliyorlar..

19. Maddeyi de okumani öneririm olayı bilmediğim için yorum yapamıyorum ama duruma göre kendi inisiyatifleriyle bazı cezaları artırıp azaltabiliyorlar..
Eyvallah renkdaş teşekkür ederim sen barim kaale alıp cevap yazdın, neyse görüldüğü üzere durum buysa üyelerin yarıdan çoğu cezalı demektir. 13 senedir burdayım, transfer döneminin son günlerinde burayı ilk defa bukadar boş ve sessiz görüyorum. Yazık yahu üzüldüm

Transferin bitmesine 2 gün kalmışken cezalı ve nöbetten şutlanmış bütün rtaşlarımız affedilmeli

Yku lara inat birleşip kenetleneceğiz başka gs yok

Transferin bitmesine 2 gün kalmışken cezalı ve nöbetten şutlanmış bütün rtaşlarımız affedilmeli

Yku lara inat birleşip kenetleneceğiz başka gs yok
Bu yönetim kadar cezaları alt sınırdan veren hatta ceza vermemeye çalışan üye dostu bir yönetim görmedim. Kaç kez "şu kadar ceza verelim" önerim reddedildi bilmiyorum. Buna rağmen biri hatırı sayılır bir ceza aldıysa ya yönetimin bu tavrını suistimal ediyordur ya da umursamazdır.

Bu yönetim kadar cezaları alt sınırdan veren hatta ceza vermemeye çalışan üye dostu bir yönetim görmedim. Kaç kez "şu kadar ceza verelim" önerim reddedildi bilmiyorum. Buna rağmen biri hatırı sayılır bir ceza aldıysa ya yönetimin bu tavrını suistimal ediyordur ya da umursamazdır.
Saygı duyarım

1662477293861.webp

Haklısın admirim geçen adrenalinle hakem denen adama küfür yazdım ceza verilmedi

teşekkür ediyorum bu yüzden

Geri
Üst Alt