- 10 Nisan 2013
- 54.110
- 34.414
- 2.993
Ctrl F5 denedin miDenedim ama olmadı, napalim chromedan devam edicez artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ctrl F5 denedin miDenedim ama olmadı, napalim chromedan devam edicez artık.
Ctrl w yapCtrl F5 denedin mi
Telefondan bağlanıyorum adminim çerezler vs herşeyi silmeme rağmen aynı hata devam ediyor mobil operada. Chromeda bir sorun yok amaCtrl F5 denedin mi
Telefondan bağlanıyorum adminim çerezler vs herşeyi silmeme rağmen aynı hata devam ediyor mobil operada. Chromeda bir sorun yok ama
Yok daha neler.gsc magazin baya hit alabilir.
yerli ve milli oldukcom.tr nereden ve niye çıktı?
Tescil şartları değişti ve bizde tescilledik. Seo içinde avantajı var.com.tr nereden ve niye çıktı?
Opera'nın güncel olup olmadığını bir kontrol et istersen. Mobil sistemlerde tarayıcıların çıkardığı sorunların büyük çoğu güncel olmamasından kaynaklı.Denedim ama olmadı, napalim chromedan devam edicez artık.
Bilerek yapılmıyor geçmişte çok sıkıntı çektik bu konuda. Belki süresini biraz daha uzatabiliriz 10-15 dk daha.mesaj/başlık editleme süresini sınırsız yapsanız çok iyi olur. diğer forumlarda 10 yıl öncesinde attığım postu editleyip başlığını değiştirebiliyorum burada böyle bir imkan yok maalesef.
teriminatör oluyorum.
Kemal = Wandanatör?Bir öneri de benden olsun
Herkes en çok mesaj attığı konunun “inatörü” olsun.
Misal ben ben en çok Fatih hocamın başlığına mesaj attığım için teriminatör oluyorum.