Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Banlayin abi sürekli insan ayırın sonra da futbolda standart bekleyin. Önce önümüze bakalim

arama kisminda problem var gibi
bi konusa 7 mesajim var gosteriyor bu konu diyip aratinca bulamiyorum. arama sistemi mi degisti ki sanmiyorum

adminlerin renginin kirmizi olmasi lazim
lacivert olmasi canimi sıkıyor yakışmıyor GS forumuna

Mavi tik istiyoruz
buyur;

1667388210664.png

Konu gizleme de ne? Konuya girmezsin olur biter, habire herseye bir icat mi bekliyorsunuz anlamiyorum ki? Foruma giris yapmadan once de forum gizlensin isterseniz tam olsun. ;D
devrim ozkan konusunu gorunce delirecek gibi oluyorum artik zirt pirt uplaniyor boyle bikac tane konu var sirf o yuzden konuyu acanlari engellemek istemiyorum. cok zor bi sey degil bence baska forumlarda var sanirim boyle bi sey
siz yapin kullanan kullansin maksat hizmet bence gayet iyi bir ozellik olur🤷‍♂️

Konu gizleme de ne? Konuya girmezsin olur biter, habire herseye bir icat mi bekliyorsunuz anlamiyorum ki? Foruma giris yapmadan once de forum gizlensin isterseniz tam olsun. ;D
2-3 üye temsilcisi ile webinar tertip etmelisiniz Alper bey.

çok yaratıcı fikirler var fakat araya mesaj girince önerileri kaçabiliyor

devrim ozkan konusunu gorunce delirecek gibi oluyorum artik zirt pirt uplaniyor boyle bikac tane konu var sirf o yuzden konuyu acanlari engellemek istemiyorum. cok zor bi sey degil bence baska forumlarda var sanirim boyle bi sey
siz yapin kullanan kullansin maksat hizmet bence gayet iyi bir ozellik olur🤷‍♂️
@Barış Savaş Ronaldo ve Real Madrid konularını da unutmayalım reis :D

ÖNERİ
arda
umut
naci
bunlarin modluklari alinip bana modluk verilmeli diye düşünüyorum.

Öneri: smod uğurun görevden alınması,alınmazsa affını istemesi

Sebep: a haber,antu zihniyetinde olması,o zihniyete burada yer olmazdı,bundan sonrada olmamalı

Akabinde forumda bu zihniyete sahip başka elemanlarda var seneler içinde sızmışlar onlarda temizlenmeli

Öneri: smod uğurun görevden alınması,alınmazsa affını istemesi

Sebep: a haber,antu zihniyetinde olması,o zihniyete burada yer olmazdı,bundan sonrada olmamalı

Akabinde forumda bu zihniyete sahip başka elemanlarda var seneler içinde sızmışlar onlarda temizlenmeli
Uğur’u severim işinde de iyi ve asla trollük yapmaz çok olgun adaletli biridir.

Ha sen a haber zihniyeti diyorsan buna asla inanmam.

Geri
Üst Alt