Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.244
- 8.034
- 1.588
Banlayin abi sürekli insan ayırın sonra da futbolda standart bekleyin. Önce önümüze bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakisti sagol
benim sikayetlerime neden cevap gelmiyor olumlu ya da olumsuz. forumun kalitesi icin gayet nitelikli onerilerdi
Retadminlerin renginin kirmizi olmasi lazim
lacivert olmasi canimi sıkıyor yakışmıyor GS forumuna
@Alper AltunÖNERİ
Konu gizleme olmalı. O konu içerisinde eğer etiketlenirsen bildirimi gelmeli, gerisi kişiye kalmış ister girsin konuya ister girmesin.
Konu gizleme de ne? Konuya girmezsin olur biter, habire herseye bir icat mi bekliyorsunuz anlamiyorum ki? Foruma giris yapmadan once de forum gizlensin isterseniz tam olsun.
devrim ozkan konusunu gorunce delirecek gibi oluyorum artik zirt pirt uplaniyor boyle bikac tane konu var sirf o yuzden konuyu acanlari engellemek istemiyorum. cok zor bi sey degil bence baska forumlarda var sanirim boyle bi seyKonu gizleme de ne? Konuya girmezsin olur biter, habire herseye bir icat mi bekliyorsunuz anlamiyorum ki? Foruma giris yapmadan once de forum gizlensin isterseniz tam olsun.![]()
2-3 üye temsilcisi ile webinar tertip etmelisiniz Alper bey.Konu gizleme de ne? Konuya girmezsin olur biter, habire herseye bir icat mi bekliyorsunuz anlamiyorum ki? Foruma giris yapmadan once de forum gizlensin isterseniz tam olsun.![]()
@Barış Savaş Ronaldo ve Real Madrid konularını da unutmayalım reisdevrim ozkan konusunu gorunce delirecek gibi oluyorum artik zirt pirt uplaniyor boyle bikac tane konu var sirf o yuzden konuyu acanlari engellemek istemiyorum. cok zor bi sey degil bence baska forumlarda var sanirim boyle bi sey
siz yapin kullanan kullansin maksat hizmet bence gayet iyi bir ozellik olur![]()
Herseye muhalefet herif@Barış Savaş Ronaldo ve Real Madrid konularını da unutmayalım reis![]()
Ret.mesaj düzenleme süresi 30 dakika olsun.
Uğur’u severim işinde de iyi ve asla trollük yapmaz çok olgun adaletli biridir.Öneri: smod uğurun görevden alınması,alınmazsa affını istemesi
Sebep: a haber,antu zihniyetinde olması,o zihniyete burada yer olmazdı,bundan sonrada olmamalı
Akabinde forumda bu zihniyete sahip başka elemanlarda var seneler içinde sızmışlar onlarda temizlenmeli