Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

icardi konusunda telefon kaymıyor

Öneri: smod uğurun görevden alınması,alınmazsa affını istemesi

Sebep: a haber,antu zihniyetinde olması,o zihniyete burada yer olmazdı,bundan sonrada olmamalı

Akabinde forumda bu zihniyete sahip başka elemanlarda var seneler içinde sızmışlar onlarda temizlenmeli
Antu'ya senin gibi Jesus sevicisi yakışır. Seni alalım oraya

Antu'ya senin gibi Jesus sevicisi yakışır. Seni alalım oraya
Kaç gün önceydi bilmiyorumda 2 üyeye daha sırf senin gibi düşünmüyolar diye çatmıştın,şimdi o adamları görüşlerini beğenmiyosun diye banlamışsın

Bu hatalarını ufak olmana veriyor,yetkiyi bırakmanı yineliyor,bırakmadan öncede o 2 ağabeyinden özür dilemeni temenni ediyorum

Kaç gün önceydi bilmiyorumda 2 üyeye daha sırf senin gibi düşünmüyolar diye çatmıştın,şimdi o adamları görüşlerini beğenmiyosun diye banlamışsın

Bu hatalarını ufak olmana veriyor,yetkiyi bırakmanı yineliyor,bırakmadan öncede o 2 ağabeyinden özür dilemeni temenni ediyorum
Ahmed Arif ve Barış; Keramettin adminin daha önce banladığı üyelerdi. Affedildiklerinden sonra da tavırlarında bir değişiklik olmadı. Hatta Ahmed Arif'in banlanması yönetim kararı. Her zamanki gibi boş yapıyorsun

Tam zamanında ve doğru süreyle banlandığım için tebrik ediyorum ilgili ekibi.

Evet üzücü bir gelişme yaşadım.

Gibi başlığına niye yazma yetkim yok yav.

IMG_20221118_110002.jpg

Ahmed Arif ve Barış; Keramettin adminin daha önce banladığı üyelerdi. Affedildiklerinden sonra da tavırlarında bir değişiklik olmadı. Hatta Ahmed Arif'in banlanması yönetim kararı. Her zamanki gibi boş yapıyorsun

barışı görmedim hangi barıstan bahsediyonuz bilmem de, ahmed arif konusunda ben atın dedim. yok abi olmuyor adamla yok yani. sürekli negatif pompalıyor foruma aç mesajlarına bak. derdi terim değilmiş. tamamen skor odaklı şuursuzca yardırıyor. zorunda mıyız biz ya bu adamın negatif düşüncewlerini okuyup içimizi şişirmeye? Bence hayir. o yüzden yirmi milyon kez konusulmasına en son tüm ihaleyi üzerime alarak şans verelim dememe rağmen üstüne üstlük onlarca rapora rağmen olur, düzelir vs diye yönetimi bekletmeme rağmen sıfır düzelme. adamın hayata bakış açısı olumsuz. bu karamsarlığı kendi hayatinda bizlere okutmadan yaşarsa daha iyi olur diye düşündük.

artık gsc'deki reklamlarda yabancılar için...

Screenshot_2022-11-18-21-36-35-78_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Merhabalar, birkaç gündür gscimbom android app te twitler gözükmemekte, daha önce de zaman zaman olmuştu ancak düzeltilmişti sanırım. Düzelme imkanı varsa ilgilenebilir misiniz?
Teşekkür ederim şimdiden.

Twitter paylaşımları açılmıyor bir süredir, yardımcı olursanız sevinirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

forum bir tek ben de mi ağır çalışıyor. sayfa yüklenmesi 10sn alıyor en az. 60mbit internetim var. Tarayıcı değiştirdim dns değiştirdim vpnle girdim yine yavaş. 10 gündür böyle

Geri
Üst Alt