Oral Sever
Berlin Panteri
Bende hersey yolundaforum bir tek ben de mi ağır çalışıyor. sayfa yüklenmesi 10sn alıyor en az. 60mbit internetim var. Tarayıcı değiştirdim dns değiştirdim vpnle girdim yine yavaş. 10 gündür böyle
Bende hersey yolundaforum bir tek ben de mi ağır çalışıyor. sayfa yüklenmesi 10sn alıyor en az. 60mbit internetim var. Tarayıcı değiştirdim dns değiştirdim vpnle girdim yine yavaş. 10 gündür böyle
Bir ss atarmisin örnek olarak?Twitter paylaşımları açılmıyor bir süredir, yardımcı olursanız sevinirim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni uye oldugunuzdan.merhaba.forumda bazı konulara yazabiliyorum bazı konular engelli.nedendir acaba
bir mesaj sınırı oluyor mu acabaYeni uye oldugunuzdan.
gunde 15 msj yazma hakkınız varbir mesaj sınırı oluyor mu acaba
16 yazarsa operatöründen 15 tl kesinti mi oluyor?gunde 15 msj yazma hakkınız var
Merhabalar, birkaç gündür gscimbom android app te twitler gözükmemekte, daha önce de zaman zaman olmuştu ancak düzeltilmişti sanırım. Düzelme imkanı varsa ilgilenebilir misiniz?
Teşekkür ederim şimdiden.
Twitter paylaşımları açılmıyor bir süredir, yardımcı olursanız sevinirim.
Bir ss atarmisin örnek olarak?
Bir ss atarmisin örnek olarak?
Tapatalk'ta mi sadece bu sorun? Mobil uygulama da ve normal bilgisayarda nasil?Ekli dosyayı görüntüle 184227Ekli dosyayı görüntüle 184228
Tapatalk'ta mi sadece bu sorun? Mobil uygulama da ve normal bilgisayarda nasil?
Bende de var aynı sorunTelden uygulamadan giriyorum Ekli dosyayı görüntüle 184229
Tıklayamıyor musun? Ben de problem yok?Ekli dosyayı görüntüle 184227Ekli dosyayı görüntüle 184228
Tıklayamıyor musun? Ben de problem yok?
Tıklama sorunu yok. Önizleme yok. Eskiden vardı.
Profilinde 'Gönderiler' kısmı onun için mevcut. Başka birşeyi mi kastediyorsun yoksa?bir başlıkta kendi mesajlarımıza kolayca ulaşabilsek. mesela ekşi sözlükte "benimkiler" kısmına tıklayınca sadece benim entrylerim gözüküyor