Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Mapustan ciktim. Sizlerden bir özür dilemem gerektiğini düşünüyorum.

Sivas maçında yaşananlara dayanamadım ve maçın hakemi olan malum şahısa demedik laf bırakmadım.

Düşüncelerim değişmedi ama forumu kullanmak yanlış oldu.

Bir dahakine twitterden sövecegim

Selamlar sevgiler saygılar
6222 den yargılanma sonra forumdan ceza almayacağım diye :D oturur buna 3 gün gülerim öyle bir şey olursa kusura bakma şimdiden :D

Sana gore oyledir, bize gore degildir mesela. Agir olup olmadigini biz karar veriyoruz. Uyelerin dusuncelerine gore ceza sisteminde bir degisiklik olmasi soz konusu olamaz zaten. Sizlere kalsa hic verilmesin denir cogunlukla o yuzden kusura bakmayin da bunlara biz kafa yoralim.

Maç heyecanıyla küfür edenlerin olması normal. Ve o hakem yüzünden belki de Şampiyonluktan olmuşuzdur.
Yine de siz bilirsiniz hocam.
Ama şu şikebahçeyi yalayanlara ve hocamızı ve futbolcularımızı aşağılayanlara da dikkat edilmesi lazım. Özellikle bu sezon çok dikkatimi çekiyor böyleleri.

Mapustan ciktim. Sizlerden bir özür dilemem gerektiğini düşünüyorum.

Sivas maçında yaşananlara dayanamadım ve maçın hakemi olan malum şahısa demedik laf bırakmadım.

Düşüncelerim değişmedi ama forumu kullanmak yanlış oldu.

Bir dahakine twitterden sövecegim

Selamlar sevgiler saygılar
@Aziz Kaan Kemal'im öncelikle hoş geldin 1 daha hakeme sövecekken bana öncesinde söyle de senin yerine bana ban atsınlar.Aziz'imle de sana 1 hoş geldin partisi ayarlayalım ekiple beraber tabii ki de :D

@Aziz Kaan Kemal'im öncelikle hoş geldin 1 daha hakeme sövecekken bana öncesinde söyle de senin yerine bana ban atsınlar.Aziz'imle de sana 1 hoş geldin partisi ayarlayalım ekiple beraber tabii ki de :D
Onun sovmesine gerek yok, madem cok meraklisin soyle 1 ay falan iyi mi?

Örnek alınacak biri değilim MURADIMM

saygyilar

Ceza aldıktan sonra cezanin bitmesine rağmen yaklasik 2 saat falan forum görüntülenemiyor. Ceza uyarısı devam ediyor. Her cezamda bunu gördüm. Son cezamdan sonra yazmak istedim. Cookies sorunu falan mi

Öğlen 12 sularında

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok Kadro Dışı Bırakıldı​

konusuna tıkladım, 3 dakika önce yeni açtı.

Bi' bende mi aşırı yavaş ya.

Selamlar, arama kısmının çalışma mantığı nedir? Ne aratsam çok kısa kelime girdiniz hatasi veriyor. Yaklaşık 1 senedir falan böyle bende. Eski konulari vs bulmak için arama yapamıyorum.

Geri
Üst Alt