Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Anketlerde "Fikrim yok - kararsızım" tarzı seçeneklerinde eklenmesi

gerçi açan Mod olursa ama işte anlaşılmıştır :D

Son düzenleme:
Forum yoğunluğa rağmen çok stabil çalışıyor. Teşekkürler ve tebrikler. :hat:

Premium üyelik gibi bir format olsa süper olurdu. Aylik x-miktar ödeyip, reklamsiz site'ye girebilmek için deger. Suan ad-block açikken çekilmiyor, reklamlarlada çekilmiyor.

Forum son zamanlarda aralarda ultra yavaşlıyor / yüklenmiyor - bunun sebebi nedir bilmem ama yapabileceğimiz bir şey varsa bilmek isteriz.

Mesajınız mod onayı bekliyor şeyi ne kadar sürüyor? 100 üzeri mesaj attık 3 aydır forumdayim hala her mesajım onay bekliyor. 3-4 saat sürüyor bazen yayınlanması. Milletle tartışmaya da giremiyorum şimdi cevap vericem aradan saatler geçecek mesaj yayınlanacak vs. Diye.

Profil resimlerinin hareketli olmasını istirham ediyorum, ayrıca mesajlara beğenmeme butonu da gelmeli

231.jpg

Yazacağım şey sadece GSC Sözlük için geçerli. Bir sözlük forumumuz varsa bunu ekşisözlük gibi düşünmeliyiz. Anlık, o günlük, sadece o olay alakalı başlık açıldığında o başlığın alakalı olduğu bir üst başlığa taşınması doğru değil.

Dün akşam 1. Dakika gol yedikten sonra çekilmeleri sonrasında ali koçun U-19 takımına çemkireceği ile alakalı bir başlık ali koç başlığına taşınmamalı. Sözlük formatı, kullanım şekli açısından bahsediyorum.

Ekşi sözlükte de ali koç başlığı var ama ali koç ile muhtemelen binlerce başlık var. Hiç biri taşınmıyor.

Ndombele antrenmanda auriere yan baktı diye bir haber olsa, o belki ndombele başlığında konuşulabilir; aynı şey oldukları söylenemez.

Yazacağım şey sadece GSC Sözlük için geçerli. Bir sözlük forumumuz varsa bunu ekşisözlük gibi düşünmeliyiz. Anlık, o günlük, sadece o olay alakalı başlık açıldığında o başlığın alakalı olduğu bir üst başlığa taşınması doğru değil.

Dün akşam 1. Dakika gol yedikten sonra çekilmeleri sonrasında ali koçun U-19 takımına çemkireceği ile alakalı bir başlık ali koç başlığına taşınmamalı. Sözlük formatı, kullanım şekli açısından bahsediyorum.

Ekşi sözlükte de ali koç başlığı var ama ali koç ile muhtemelen binlerce başlık var. Hiç biri taşınmıyor.

Ndombele antrenmanda auriere yan baktı diye bir haber olsa, o belki ndombele başlığında konuşulabilir; aynı şey oldukları söylenemez.
ekşi sözlük formatında değil bizim forum, çok ayrı/ özel bir durum veya haber değeri yüksek olmadığı sürece kişiye ait bir genel başlık mevcut ise en mantıklısı oradaki konuda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

diğer dediğin şekilde 3-5 mesaj yazılıp öyle kalıyor o tarz konular.

ekşi sözlük formatında değil bizim forum, çok ayrı/ özel bir durum veya haber değeri yüksek olmadığı sürece kişiye ait bir genel başlık mevcut ise en mantıklısı oradaki konuda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

diğer dediğin şekilde 3-5 mesaj yazılıp öyle kalıyor o tarz konular.
Tabiki başlı başına sözlük formatında değil ama ayrıca sözlük forumu olduğu için, o alt forumu sözlük gibi düşünmek doğru olur fikrindeyim ama bundan sonra belirttiğiniz şekilde yazmaya çalışırız.

Gerçeği söylemek gerekirse forumda konu aramak zaman zaman büyük işkence.
Bu konu çözüme kavuşturmak lazım

Geri
Üst Alt