- 3 Temmuz 2012
- 133.968
- 80.799
- 5.198
Yönetimde gay adam istemem açıkcası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimde gay adam istemem açıkcası
Konyalı Memolim devam etmezse Konyalı Memoli Severler derneği olarak kendimizi bu konuya zincirleriz![]()
@Mehmet Mehmetoglu un görevine son veriliyor sanırım benide tasfiye ediniz
Gelişmeleri buradan takip ediniz@Mehmet Mehmetoglu un görevine son veriliyor sanırım benide tasfiye ediniz
Hep mi sen millete spoiler yedirecen yarabandıMobilde konularda pagination üste de eklenebilir
Sadece altta olunca transfer nöbetinde bazen spoiler yiyebiliyoruz
Sayfa yüklendikten sonra direkt üstten page atlatilabilmeli
Senin yazdığın msjlar 30 sn gecikmeli olarak foruma gelsin bende böyle bişey istiyorumMobilde konularda pagination üste de eklenebilir
pagination ne a yaMobilde konularda pagination üste de eklenebilir
alper admin - gesece forum - mehmetoğlusupermodlar ve adminler tarafindan nasil baski altina aldigimi goruyorsunuz arkadaslar, ama ben sizi savunmaya devam edecegim bu kutlu davada sizlerin sesi olmaya devam edecem hic bir supheniz olmasin
O zamana kadar başka yere geçebilirim
alper admin - gesece forum - mehmetoğlu
adminlerin bana karsi tutumundan sonra uyelere seslenisim :
Hollanda formami giydim maci bekliyorum kralHollanda sana yaramamış Memolim dön gel ülkene![]()
katılmıyorum. bu baslıklar eglenceli oluyor. galatasaray baslıklarında hep bir gerginlik.Fenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,
Tebrikler MemolimHollanda formami giydim maci bekliyorum kral
hayır maalesef aksi yönde düşünüyorumonerimi destekliyor musun kral ? @Ekin Amad
hayır maalesef aksi yönde düşünüyorum