Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BulamazdıGenelde bu konularin taglari olur yani su sekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 250343
Ekli dosyayı görüntüle 250344
Özelden bazı hacker arkadaşlara da sormuştum onlar da bulamamıştıGenelde bu konularin taglari olur yani su sekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 250343
Ekli dosyayı görüntüle 250344
Möderatörlük işlerinin azaltılmasını istiyorsun gibi geldiFenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,
bitmemis transferlerin, dedikodularin konu acilmamasi, sadece resmilermis transflerinin konusu yeterlidir.
Bu iki takimin hocalarinin anadolu maclarina karsi mac oncesi ve sonrasi konusmalarinin konusunun acilmamasini oneriyorum , mac konusunda konusulmasi yeterlidir
.bu iki takimin mac gununde 5-6 tane konusu oluyor Galatasaray forumunda.
illa birsey konusacalarca her takimin zaten gscsozlukda konusu var.
Fenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,
bitmemis transferlerin, dedikodularin konu acilmamasi, sadece resmilermis transflerinin konusu yeterlidir.
Bu iki takimin hocalarinin anadolu maclarina karsi mac oncesi ve sonrasi konusmalarinin konusunun acilmamasini oneriyorum , mac konusunda konusulmasi yeterlidir
Tek başıma bu yapılar ile mücadele edemiyorumDamarlarında asil kan yerine yeşil pril akan , Türkiye Cumhuriyeti'nin her nimetinden faydalanıp Türk'e dair en ufak detaya bile düşmanlık yapanlardan üyelik ücreti veya yorum kısıtlaması gibi şeyler olsun . fetöcüsü bizde bölücüsü bizde beyni yıkanmışı bizde . bu kadar evrensel bir klüp olmanın illaki bedeli olmalı..
Galatasarayın kuruluş felsefesi 'Türk olmayan takımları yenmek' iken kim bu ucubeler ?
@recep ?
Tek başıma bu yapılar ile mücadele edemiyorum
Sen yönetimde değil misin?Fenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,
1 nisan günü bakarızModeratörlük talebim gündeme alındı mı
Transfer nöbetinden milli maçlar başlıklarına kadar heryerde konuşulan küçük takımlara hususi özel başlık açılması zaten gereksiz,Fenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,
Sen yönetimde değil misin?
Bu arada abartılı olmuş önerilerin dolayısıyla hayır.
Tamambir mod olarak oneri de bulunmak istedim , bir cok uyeninin de benimle ayni fikirde oldugundan eminim.
Başkaldırı mı planladın dostumbir mod olarak oneri de bulunmak istedim , bir cok uyeninin de benimle ayni fikirde oldugundan eminim.
Orta yol da bulunabilir kanks Maç Konular'ı açılırsa 1'inin logosuyla ismi Ananas Fk olsun çoğu Twitter ve Youtube'da bulunan Galatasaraylılar onu kullanıyo ek olarak diğer küçük takımın logosu kendileri gibi küçük olsun ya da o salıncak videosundaki fotoğrafı burda 1'i yapay zekayla logo yapabilirbir mod olarak oneri de bulunmak istedim , bir cok uyeninin de benimle ayni fikirde oldugundan eminim.
Konyalı Memolim devam etmezse Konyalı Memoli Severler derneği olarak kendimizi bu konuya zincirleriz