- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.706
- 4.283
@Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım @Uğur İz @Danyal Artemis @Mehmet EroğluMod olmak istiyorum
Halkın böylesine bir talebi varken
Engel olmayınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım @Uğur İz @Danyal Artemis @Mehmet EroğluMod olmak istiyorum
Halkın böylesine bir talebi varken
Engel olmayınız
dostum 1 saat sonra emrah ile gorusmem var ileticem
Adminlerin admini sn danyal seni tam yetkili cimbom bekçisi olarak göreve atayacaktır diye düşünüyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Ben forumu tarayıcı üzeri takip etmeyi seviyorum. Tapatalk da maalesef sıkça sıkıntı oluyor.
Forumun tarayıcı mobil view versiyonunu seviyorum - sadece bir problemim var / Öneri.
Yazılar maalesef küçük gözüküyor.
Yazı'yı büyütdüm vakit her yazı büyüyor ama en önemli body yazıların boyutu değişmiyor..sanki sistem orda yazı olduğunu görmüyor gibi.
Body Text hariç herşey büyüyor.
Misal yazı boyutunu büyüttüm, ama önemli yerdeki yazı değişmiyor. Android Sistem üzeri yahut Tarayıcı (Chrome, Brave) üzeri fark etmiyor.
Olayı daha iyi anlamak için bir SS:
Ekli dosyayı görüntüle 247292
Ok ile işaretlediğin yazıyı mı bahsediyorsun? O imza olduğu için sabit kalıyordur boyutu tapataltanMerhaba Arkadaşlar,
Ben forumu tarayıcı üzeri takip etmeyi seviyorum. Tapatalk da maalesef sıkça sıkıntı oluyor.
Forumun tarayıcı mobil view versiyonunu seviyorum - sadece bir problemim var / Öneri.
Yazılar maalesef küçük gözüküyor.
Yazı'yı büyütdüm vakit her yazı büyüyor ama en önemli body yazıların boyutu değişmiyor..sanki sistem orda yazı olduğunu görmüyor gibi.
Body Text hariç herşey büyüyor.
Misal yazı boyutunu büyüttüm, ama önemli yerdeki yazı değişmiyor. Android Sistem üzeri yahut Tarayıcı (Chrome, Brave) üzeri fark etmiyor.
Olayı daha iyi anlamak için bir SS:
Ekli dosyayı görüntüle 247292
Referanduma gidilsinHalk kim oluyor
Halk kim oluyor
Referanduma gerek yok çalışacağını bilsek alırız zaten seni olmReferanduma gidilsin
Gerçek ortaya çıksın
Ben çalışacagina kefilim reis. Eti sizi, kemiği benim.Referanduma gerek yok çalışacağını bilsek alırız zaten seni olm
Slm Emrah,Ok ile işaretlediğin yazıyı mı bahsediyorsun? O imza olduğu için sabit kalıyordur boyutu tapataltan
Misal yazıyı en maximum büyüklüğe ayarladım.Ok ile işaretlediğin yazıyı mı bahsediyorsun? O imza olduğu için sabit kalıyordur boyutu tapataltan
Teşekkürler hocam @Alper Altunİsim Değişikliği İstek Başlığı
keremdaş Emre Wisla yapar mısın RED edildi ve baslıktan atıldınwww.gscimbom.com.tr
Talebimizin dikkate alınması için illa yönetimden kankamız olması veya trollük mü yapmamız lazım gerçekten merak ediyorum?
Masaj aletiGscimbom tüfek reklamı.
Çocuklar için sakıncalı olabilir.
Gscimbom tüfek reklamı.
Çocuklar için sakıncalı olabilir.