Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.032
- 22.819
- 2.228
GS efendilerinin eskiden derin analizleri olurdu, geri dönmelerini dilerim. Okuması zevk veriyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS efendilerinin eskiden derin analizleri olurdu, geri dönmelerini dilerim. Okuması zevk veriyordu.
Malum kisi sabuncu arkadas tekrar legal kaynak olabilir mi?
tebrik ederimKonuyu bos yere mesgul etmeyelim yoksa atmak zorunda kalacam. 2 oldu cunku ucuncude strike 3 = out.
Ret.Tranfer Nöbetinde tüm trasnfer konusunu tüm forum konuşabiliyor. 7 8 tane ayrı ayrı konuya bölünmüyor.
bu nedenle bir konu açılsın "fenerbahçe ve beşiktaş haberleri" diye her cümleye Son dakika - Haber - İsmail ayrılıyor - bilmemkim geliyor diye 50 ayrı konu açılacağında tek başlık gözümüzün önünde dursun bari.
hatta bu ikisiyle iligili konuları sadece yönetim açsın o da ayrı açmaya gerek varsa...
Rica etmekteyim.
Ret.Selamlar,
Bu topic’te banlanmisim
ismimi Emre Anderson Zeytinli olarak revize edebilir misiniz
tamam hocam parayı nereye vereceğiz
DM ile Emrah Yildirim'a mesaj atmaniz yeterli.tamam hocam parayı nereye vereceğiz
iban yolluyorumtamam hocam parayı nereye vereceğiz
Olmayacak.Playstorde App. olmayacak mı artık hiç?
Allah'ın varsa benle iletişime geçmezsin..
Bu foruma üye olduğum zamandan beridir benle uğraşıyo.Daha önceki alıntıları da atsam fazla alıntıdan sitede sıkıntı oluşabilir.Bunlar 1 hafta bile olmadan yazdığım yazılar.Bu sıkıntıyı nasıl çözecez bilmiyom ama çözülmesini rica ediyom.Allah'ın varsa benle iletişime geçme dedim daha sonrasında ise benle iletişime geçersen küfür ederim dedim yine iletişime geçti.Çekilecek gibi değil şuraya ne güzel şampiyon olmuşuz keyifli keyifli takılıyoz geliyo uğraşıyo..Benle iletişime geçme en sonunda küfür edecem o olacak..
Yönetici olduğu icinde engelleyemiyorsun dimi üstat.Bu foruma üye olduğum zamandan beridir benle uğraşıyo.Daha önceki alıntıları da atsam fazla alıntıdan sitede sıkıntı oluşabilir.Bunlar 1 hafta bile olmadan yazdığım yazılar.Bu sıkıntıyı nasıl çözecez bilmiyom ama çözülmesini rica ediyom.Allah'ın varsa benle iletişime geçme dedim daha sonrasında ise benle iletişime geçersen küfür ederim dedim yine iletişime geçti.Çekilecek gibi değil şuraya ne güzel şampiyon olmuşuz keyifli keyifli takılıyoz geliyo uğraşıyo..
Ben onun özürünü de istemiyom.Benden uzak olsun eğer forum kuralına uygun olmayan 1 şey yaparsam uyarmadan atsın banı.Bak şaka değil foruma üye olduğum günden beridir önce Fatih Terimle başladı muhabbet daha sonrasında ise Kerem Aktürkoğlu ile devam etti.Sırf onunla aynı görüşte değilim diye..Yönetici olduğu icinde engelleyemiyorsun dimi üstat.
Harbi sıkıntı recepte saniyorum durumun farkında degil eminim gelse hic birsey yokmus gibi özur falan diler pes.
Ben onun özürünü de istemiyom.Benden uzak olsun eğer forum kuralına uygun olmayan 1 şey yaparsam uyarmadan atsın banı.Bak şaka değil foruma üye olduğum günden beridir önce Fatih Terimle başladı muhabbet daha sonrasında ise Kerem Aktürkoğlu ile devam etti.Sırf onunla aynı görüşte değilim diye..
@Alper Altun @Kalender Cengiz Alper abiyle Kalender abi de şahit böyle 1 olay vardı.Şampiyon olduk ve Mertens o Maç'ta 2 Gol atamadı.Bu verilen sözün tutulmasını istiyoruz.Söz verildimi tutulur.Heaaaa söz tutulmazsa da sanıyorum ki kimsenin Recep'e olan güveni kalmaz kimse onun ne dediğine inanmaz ve kaale de almaz.Bu konunun üstünde niye çok duruyom anlatayım.Bu foruma üye olduğum günden beridir sırf kendi görüşü dışında başka 1 görüşe katıldığım için ergen ergen uğraşması bıkkınlık getirdi.Geçen sene barıştık.Ondan sonra yine uğraşmaya başladı.Alıntılar etiketle birçoğuna cevap vermedim çünkü tartışırım kendimi biliyom işin sonunda küfür falan filan ederim diye kendimi tuttum görmezden geldim.Şimdi 2. defa barışmak isteyince de kabul etmedim bu şans ayağıma kadar gelmişken kullanmamak olmazdı