Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.614
- 6.532
- 2.238
Pazar forum böyle olmaz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef yok.Bir şey soracağım, başlıklara attığımız toplam mesaj adedi şu şekilde belirtiliyor ya,
Ekli dosyayı görüntüle 244631
bu mesajları üye olarak tek tıkla listeleme imkanımız var mı? Bazen konu içerisinde yazdığımız bir mesaj-görseli bulmak isteyebiliriz, bu kolaylık sanıyorum ki yok -veya ben bulamadım- olsa iyi olurdu.
Sus ulan.twitter gönderileri ile beraber instagram gönderileri de mükemmel çalışıyor
TEŞEKKÜRLER GSCİMBOM
Bu baglamda kadrodaki her topcunun basligina kalsin/gitsin gibi bir anket eklenmesini oneriyorum.Transfer nöbeti sayacı eklenmiştir.
Ret.Bu baglamda kadrodaki her topcunun basligina kalsin/gitsin gibi bir anket eklenmesini oneriyorum.
@Alper Altun @Kalender Cengiz Alper abiyle Kalender abi de şahit böyle 1 olay vardı.Şampiyon olduk ve Mertens o Maç'ta 2 Gol atamadı.Bu verilen sözün tutulmasını istiyoruz.Söz verildimi tutulur.Heaaaa söz tutulmazsa da sanıyorum ki kimsenin Recep'e olan güveni kalmaz kimse onun ne dediğine inanmaz ve kaale de almaz.Bu konunun üstünde niye çok duruyom anlatayım.Bu foruma üye olduğum günden beridir sırf kendi görüşü dışında başka 1 görüşe katıldığım için ergen ergen uğraşması bıkkınlık getirdi.Geçen sene barıştık.Ondan sonra yine uğraşmaya başladı.Alıntılar etiketle birçoğuna cevap vermedim çünkü tartışırım kendimi biliyom işin sonunda küfür falan filan ederim diye kendimi tuttum görmezden geldim.Şimdi 2. defa barışmak isteyince de kabul etmedim bu şans ayağıma kadar gelmişken kullanmamak olmazdıbizde R olmaz
@Alper Altun @Kalender Cengiz Alper abiyle Kalender abi de şahit böyle 1 olay vardı.Şampiyon olduk ve Mertens o Maç'ta 2 Gol atamadı.Bu verilen sözün tutulmasını istiyoruz.Söz verildimi tutulur.Heaaaa söz tutulmazsa da sanıyorum ki kimsenin Recep'e olan güveni kalmaz kimse onun ne dediğine inanmaz ve kaale de almaz.Bu konunun üstünde niye çok duruyom anlatayım.Bu foruma üye olduğum günden beridir sırf kendi görüşü dışında başka 1 görüşe katıldığım için ergen ergen uğraşması bıkkınlık getirdi.Geçen sene barıştık.Ondan sonra yine uğraşmaya başladı.Alıntılar etiketle birçoğuna cevap vermedim çünkü tartışırım kendimi biliyom işin sonunda küfür falan filan ederim diye kendimi tuttum görmezden geldim.Şimdi 2. defa barışmak isteyince de kabul etmedim bu şans ayağıma kadar gelmişken kullanmamak olmazdı
Evet şahidim, Ora’daydım. Recep’in ex edilmesi gerekir iddia kaybı gereği. En azından birkaç gün için hadi kıyağımız olsun.