Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Feramuz çık konudan

Merhaba Arkadaşlar,

Ben forumu tarayıcı üzeri takip etmeyi seviyorum. Tapatalk da maalesef sıkça sıkıntı oluyor.

Forumun tarayıcı mobil view versiyonunu seviyorum - sadece bir problemim var / Öneri.

Yazılar maalesef küçük gözüküyor.
Yazı'yı büyütdüm vakit her yazı büyüyor ama en önemli body yazıların boyutu değişmiyor..sanki sistem orda yazı olduğunu görmüyor gibi.
Body Text hariç herşey büyüyor.

Misal yazı boyutunu büyüttüm, ama önemli yerdeki yazı değişmiyor. Android Sistem üzeri yahut Tarayıcı (Chrome, Brave) üzeri fark etmiyor.

Olayı daha iyi anlamak için bir SS:
Ekli dosyayı görüntüle 247292

@teknik ekipten bir MOD cvp verebilirse memnun olurum.

Acaba bir tek bende mi bu sıkıntı var ?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben forumu tarayıcı üzeri takip etmeyi seviyorum. Tapatalk da maalesef sıkça sıkıntı oluyor.

Forumun tarayıcı mobil view versiyonunu seviyorum - sadece bir problemim var / Öneri.

Yazılar maalesef küçük gözüküyor.
Yazı'yı büyütdüm vakit her yazı büyüyor ama en önemli body yazıların boyutu değişmiyor..sanki sistem orda yazı olduğunu görmüyor gibi.
Body Text hariç herşey büyüyor.

Misal yazı boyutunu büyüttüm, ama önemli yerdeki yazı değişmiyor. Android Sistem üzeri yahut Tarayıcı (Chrome, Brave) üzeri fark etmiyor.

Olayı daha iyi anlamak için bir SS:
Ekli dosyayı görüntüle 247292
Ok ile işaretlediğin yazıyı mı bahsediyorsun? O imza olduğu için sabit kalıyordur boyutu tapataltan

Ok ile işaretlediğin yazıyı mı bahsediyorsun? O imza olduğu için sabit kalıyordur boyutu tapataltan
Slm Emrah,
Taptalk da problem yok. Ama Tapatalk postları göstermek için çok zaman alıyor, sanki Download da sıkıntı var gibi. Cache silsem'se değişmiyor + hızlı internetim var.

Ben forumu ama tarayıcı (Chrome) üzeri giriyorum Android telefonumla. Ama body Text (youmlar) çok küçük. Yazıları büyütdüm fakit (ha Chrome, ha Android sistem fark etmiyor) o yorum textler değişmiyor. Ama bazı yazı bölümler değişiyor.

Misal şu anda yazdım yer de yazı ayarladım gibi güzel büyük. Göndermeden SS yaptim. Ama yorumların olduğu yer değişmiyor. Senin misal "ben çalışacağına kefilim..." olan yer.

SS daha iyi anlamak için:
1000094719.jpg

Son düzenleme:
Misal yazıyı en maximum büyüklüğe ayarladım.

Menü yazısı, veya yorum yazma yerler daki yazı büyük oluyor, ama yorum oku yeri (body Text diyelim) değişmiyor. Sanki Tarayıcı/Android sistem orda yazı olduğunu tam anlamıyor, yahut format da sıkıntı var.

1000094725.jpg1000094723.jpg

Bunlar aynı kalıyor:
1000094727.jpg

Problem: Taptalk çok ağır ve yavaş çalışıyor

Konular karışmasın diye extra entry.
Beyler Android ve Tapatalk kullanan'da bende gibi problem oluyor mu?

Topicler çok ağır ve yavaş açılıyor.
Misal transfer nöbetinde bir öteki sayfaya geçmek çok uzun sürüyor. Sanki 56k modem ile bağlanmış gibi.
Cache silme vs birşey getirmiyor.
Acaba fazla entry Tapatalk'a sıkıntı mı yaratıyor...

Bundan dolayı tarayıcı üzeri giriyorum foruma.
Dedim ki, belki forumun server'inden kaynaklanıyor - lakin tarayıcı ile hız ile ilgilidir sıkıntı olmuyor.

Şikayet değildir.

404 hatası geliyor çok fazla - birde forum kendi yenilerken Hata pop-up çıkıyor üst üste katman katman.

neyle ilgili bilmem tabii.

Geri
Üst Alt