Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Forumda daha sağlıklı fikirlerin çoğalması için bir istek varsa isimsiz TwitterX hesaplarının paylaşımlarının yasaklı listeye eklenmesini öneriyorum. Etkileşim uğruna tüm manipülasyonlar bu hesaplardan yayılıyor. Haliyle sabah akşam elinden telefon düşürmeyen bir toplum için futbolu takip edenlerin akışı sadece manipülasyonla doluyor. Gerek transfer, gerek sezon içindeki haber akışları. Hangi hesabın kime hizmet ettiğini bilemeyiz.

Bu manipülasyonlar foruma bir tartışma ortamının önünü açıyor ve siteye reyting kazandırıyorsa bu da bir tercihtir tabi.

Tudor'un Konu'su açıkken Fatih hocamızın da Konu'su açık olmalı diye dşünüyom..

sitenin sağ tarafında maç sayacının altında ya da üstünde (ya da sayacı ufaltarak bilemedim) bizim ligin canliskor motorunu koyma durumu muhabbeti döndürmüştük epey önce

yok mu öyle bir planımız ? (sofascore 'un direkt siteye ekleme kodu eklentisi var aslında)

sitenin sağ tarafında maç sayacının altında ya da üstünde (ya da sayacı ufaltarak bilemedim) bizim ligin canliskor motorunu koyma durumu muhabbeti döndürmüştük epey önce

yok mu öyle bir planımız ? (sofascore 'un direkt siteye ekleme kodu eklentisi var aslında)
Öyle bir planımız var

1- Bir aralar haftanın popüler gönderileri kısmı vardı forumda
En çok tepkime alan gönderiler o köşede onore ediliyordu
Tekrar gelmesini isterim.

2- Bir de rütbeler için bir önerim olacak
100 bin mesaj sınırı da artık üyeler tarafından aşılan bir sayı olduğu için 100 bin ve 150 bin mesaj sınırına yeni rütbeler getirilebilir veya rütbe yanına yıldız ekleme vs yapılabilir.

twitter (x) bağlantıları güzükmüyor imdat

Geri
Üst Alt