Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Arkadaşlar düğündeydim o nedenle maçları ve forumu takip edemedim ama o da ne fenerbahce puan kaybetmiş.
Ama sıfir bildirim vardı o an kafama birsey dank etti..

Forum yönetimi özel günlerde ve puan kayıplarında bize kutlama mesajı ve bildirimi atmadıgi gerçeği. Rakip puan kaybetmisken, ödüllendirme niteliğinde biz değerli üyelere 20 like hediye edilemez miydi?

Arkadaşlar düğündeydim o nedenle maçları ve forumu takip edemedim ama o da ne fenerbahce puan kaybetmiş.
Ama sıfir bildirim vardı o an kafama birsey dank etti..

Forum yönetimi özel günlerde ve puan kayıplarında bize kutlama mesajı ve bildirimi atmadıgi gerçeği. Rakip puan kaybetmisken, ödüllendirme niteliğinde biz değerli üyelere 20 like hediye edilemez miydi?
Karşılığında kaybettiğimiz maçlarda da 20 gün ban vermemiz gerekir

Bugün çok kastı. GSC çok bozdu. Bozdu bozdu...

Karı kız baslıklarını silersek database biraz rahatlar dostum

kabul edıyormusun?

Derbi kaybedince kuşlar doluşuyor ondan kasıyor da kazanırken niye kasıyor hiç anlamıyorum ben de.

millet maçı forumdan takip ediyor herhalde.

Merhaba, çoo..k eski üyelerden beni hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka. Kendimi ihbar edip multi üyeliğimi bildiriyorum.
Fakat, eski üyeliğime erişimim yok. Yöneticilerden birinin bana ulaşmasını ve eski üyeliğimi bir şekilde aktif edilmesini rica ediyorum...
Kolay gelsin.

Merhaba, çoo..k eski üyelerden beni hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka. Kendimi ihbar edip multi üyeliğimi bildiriyorum.
Fakat, eski üyeliğime erişimim yok. Yöneticilerden birinin bana ulaşmasını ve eski üyeliğimi bir şekilde aktif edilmesini rica ediyorum...
Kolay gelsin.
Çoook eski bir yönetici olmadığım için çıkaramadım renktaş

Kolay gelsin.
Hos geldin üstad

Berk Omega Kavak vardı sen miydin o

Senle bi ara galatasaray facebook platformu yapıyorduk 2009-2010 gibi

Siteyi açmıştık hiçbir gsli üye olmamıştı

Kolay gelsin.
Hosgeldin ustad, hatirlamaz miyiz, berk popclass , berk karot, berk omega gibi isimlerle damga vurmustun bir dönem

Adam şimdi diyodur bu Orallar kim ve niye başıma bela oldular diye :D
Anlam vermeye çalıştım, sonrada kimse kimsenin oral sevgisini sorgulayamaz diyip boşverdim. Biriyle sosyal medya çalışmasıda yapmışız ama çıkaramadım.
Neyse kimin neyi sevdiğinin bir önemi yok. Bu üyeliğin kapatılıp olan üyeliğimin aktifleştirilmesi için çabalıyoruz :-)

Anlam vermeye çalıştım, sonrada kimse kimsenin oral sevgisini sorgulayamaz diyip boşverdim. Biriyle sosyal medya çalışmasıda yapmışız ama çıkaramadım.
Neyse kimin neyi sevdiğinin bir önemi yok. Bu üyeliğin kapatılıp olan üyeliğimin aktifleştirilmesi için çabalıyoruz :-)
O zaman uplayarak yardımcı olayım ben reis yav :D

Geri
Üst Alt