Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ben epeydir yavaşlıktan muzdaribim zaten.

Vpn actim foruma girmek icin dunden beri sayfalar 2 günde falan yukleniyor benimde.

Yavaşlık problemini gerçekten anlayamıyorum özellikle dün yavaş olduğunu söylediniz misafir olarak giriş yaptım yine de bir problem göremedim. Ama iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız.
Sorunun tahminimce kaynağını ben önceki mesajlarda açıkladım, instagram engellemesi gibi düşünün herkesin interneti şahaneydi youtubedan 4k video izliyordu fakat tam kısıtlama ile instagrama giriş engellenmişti.
Forumda ise kısmi kısıtlama nedeni ile yavaşlama sorunu oluşuyor. Bunun yapılma sebebi korsan yayının önüne geçilmeye çalışması, serverlara erişimi yavaşlatarak girişleri engellemeye çalışıyorlar. Zaten bir çok webmaster bilgi platformlarında bu durumdan web site sahipleri şikayetçi. Forumun bulunduğu web alanı eğer yurt dışı sunucusundaysa özellikle Almanya ve Fransa sunucularına yapıyolarmış bu yavaşlatma olayını bundan kaynaklı forumda nasibini alıyordur.

Selam site yöneticileri,
Bir sorum olacak, belki başka arkadaşlarda aynı sorunla karşılaşıyordur.
iPhone ile bu siteye Tapatalk uygulaması üzerinden giriyorum. Ancak iki gündür bu hatayla karşılaşıyorum ve foruma giremiyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Tapatalk'tan girdiğimde aldığım hata mesajı:
"Tapatalk add-on version error. It may affect some app features in this forum. Please inform the forum admin to complete the installation."
Yardımcı olursanız sevinirim!

Sizler için elimizden geldiğinden faslasıyla çalışıyoruz. Bizlere güvenin sizlere en güzel forum hizmetini sunacağız.
#BizGSCyiz

Geri
Üst Alt