- 23 Aralık 2008
- 60.145
- 57.789
- 4.933
Okan hocaya da Galatasarayda hic bir futbolcumuzu sana linc ettirmem ben. Ne zaman ali koc, acun sallasa aksamina senin hocaya agir elestirilerini okuyoruz.Biliyon seni kaale almıyorum ama son yaptığın skandaldan dolayı almak durumundayım çünkü bu mesajın tam da fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemek gibi bişi oldu
Emrahın dediğine göre kalıcı banlılar içinde atatürk düşmanları ve fetö destekçileri varmış
Sen ise bunların banlarının açılması için bir haltlar karıştırmışsın,kamuoyu oluşturmaya çalışmışsın,çok tehlikeli bir oyun oynamaya kalkışmışsın
Normalde bu tıynette ve zihniyette birinin uzaya fırlatılması gerekirken görüyoruz ki hoş görülmüşsün
Şindi sen bile laylaylom dolanabiliyorken ben futbolu bilmiyor dediğim için msjım editlenip konudan uçuruluyosam sitemimi ederim
Sana da normalde yukarda söylediğim durumdan ötürü çok farklı konuşurdum ama 1 vatanperverin gitmesinin işine geleceğini bildiğim için konuşmuyorum, gözüme gözükme ayağımın altında da dolanma
Artik senin kimlere hizmet ettigini amacini herkes biliyor. Msjlari hem editleniyor hemde konudan atiliyorsun. Ama yine de akillanmiyorsunn.
Ben israrla bu yaptiklarini gormezden geliyorum ama beni hedef alip forumda dikkkat cekmeye calisiyorsun. Keske sende öz abin gibi kendi rizanla banlanip gitsen forumdan.
Aslinda bir hesabi iki kisinin kullanmasi yasak. abin sertan ile birlikte foruma msj attigin icin ben olsam seni banlardim. Yoneticiler iyi niyetli oldugu icin hos goruyorlar.