Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Biliyon seni kaale almıyorum ama son yaptığın skandaldan dolayı almak durumundayım çünkü bu mesajın tam da fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemek gibi bişi oldu

Emrahın dediğine göre kalıcı banlılar içinde atatürk düşmanları ve fetö destekçileri varmış

Sen ise bunların banlarının açılması için bir haltlar karıştırmışsın,kamuoyu oluşturmaya çalışmışsın,çok tehlikeli bir oyun oynamaya kalkışmışsın

Normalde bu tıynette ve zihniyette birinin uzaya fırlatılması gerekirken görüyoruz ki hoş görülmüşsün

Şindi sen bile laylaylom dolanabiliyorken ben futbolu bilmiyor dediğim için msjım editlenip konudan uçuruluyosam sitemimi ederim

Sana da normalde yukarda söylediğim durumdan ötürü çok farklı konuşurdum ama 1 vatanperverin gitmesinin işine geleceğini bildiğim için konuşmuyorum, gözüme gözükme ayağımın altında da dolanma
Okan hocaya da Galatasarayda hic bir futbolcumuzu sana linc ettirmem ben. Ne zaman ali koc, acun sallasa aksamina senin hocaya agir elestirilerini okuyoruz.
Artik senin kimlere hizmet ettigini amacini herkes biliyor. Msjlari hem editleniyor hemde konudan atiliyorsun. Ama yine de akillanmiyorsunn.

Ben israrla bu yaptiklarini gormezden geliyorum ama beni hedef alip forumda dikkkat cekmeye calisiyorsun. Keske sende öz abin gibi kendi rizanla banlanip gitsen forumdan.

Aslinda bir hesabi iki kisinin kullanmasi yasak. abin sertan ile birlikte foruma msj attigin icin ben olsam seni banlardim. Yoneticiler iyi niyetli oldugu icin hos goruyorlar.

Gsnin guncel ve gecmisteki cogu degerine sallayip yerin dibine sokup ilgi arsizligi yapan adam utanmadan postum editlendi falan mi diyor cidden ya

Fatih terim sevmez
Erden timur sevmez
Okan buruk sevmez
Torreira sevmez
İcardi sevmez

Kimsin sen yaw ahmet ercanlar mi

Gsnin guncel ve gecmisteki cogu degerine sallayip yerin dibine sokup ilgi arsizligi yapan adam utanmadan postum editlendi falan mi diyor cidden ya

Fatih terim sevmez
Erden timur sevmez
Okan buruk sevmez
Torreira sevmez
İcardi sevmez

Kimsin sen yaw ahmet ercanlar mi
Yuh ya ciddi mi bunlar
Ahmed arif kesen bile sadece terime salliyordu utancindan fazlasini yapamıyordu

Samet Nalbant yakışmadı bu sana

chromium browserlarda konu sayfaları bozulmakta

Chrome tarayıcı problemi yaşayanlar site açıkken ctrl f5 yaparsa problem düzelecektir.

Opera'da forum windows 98 den kalma bir hava şeklinde görünüyor - ama chromde cillop gibi çalışmalta

bu akşam oldu bu - bir sebebi var mıdır ?

şu chrome konuşmasının üstüne olması tesadüf mü?

edit: CTRL + F5 orda da işe yaradı.

teşekkürler

Mobil Chrome da sorun yaşamıyorum ben

2 gündür forumda belli baslı konulara girince boyle oluyor, aynı sorunu yasayan var mı yoksa benim tel tarayıcısı mı bozuldu?

Ekli dosyalar

• IMG_20250110_160417.jpg
    IMG_20250110_160417.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250110_160835.jpg
    IMG_20250110_160835.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 17
Geri
Üst Alt