Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

10 dakika da bir forumda tema çökme sorunu mevcut, hem mobilde hem tarayıcıda oluyor bu sabahtan beri yaşanıyor genel bir sorun mu benlemi alakalı diyeceğim ama hem mobil hem bilgisayarda yaşıyorum bu sorunu
tarayıcı çerezlerini temizleyip tekrar gir renktaş

Bende butun tarayicilarda patladim hangi temayi kullanirsam kullanayim bi sure sonra site kafayi yiyor
Gizli sekmeden giriyorum sorun yok

Edit
Bundada basladi yine

Forum çökmüş vaziyette bari 3 puan alalim.
500 üye
1000 ziyaretci bu kadar etkilememeli

Bugun temizlediğim 20. çerez 50 kere gizli yeni sekme açtım foruma girmek için bu sitenin tasarımcısı kim gardaşım lütfen xenforuyu sil bir tane wordpress kur sitenin tam ortasına da chatangonun eski usul chatından bir tane ekle orada sohbet edelim acı cekiyoruz yemin ederim günlerdir ne mobilden girebiliyorum ne oturdugum bilgisayardan sürekli yeni gizli sekme açıyorum.IMG_20250117_233845.jpg

Bugun temizlediğim 20. çerez 50 kere gizli yeni sekme açtım foruma girmek için bu sitenin tasarımcısı kim gardaşım lütfen xenforuyu sil bir tane wordpress kur sitenin tam ortasına da chatangonun eski usul chatından bir tane ekle orada sohbet edelim acı cekiyoruz yemin ederim günlerdir ne mobilden girebiliyorum ne oturdugum bilgisayardan sürekli yeni gizli sekme açıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 275347

Tapatalk kullan hocam.

hard refresh yapınca düzeliyor

bazı mobil uygulamalarda yenile tuşuna basılı tutunca yapıyor (ios firefox mesela)

Geri
Üst Alt