Arif Çelik
Hocaların Hocası
Başka tarayıcın varsa orada açabilirsin. Edge- firefox- opera gibiÖyle yapıyorum hocam 10 dakikada bir yeni gizli sekme acmam gerekiyor can sıktı forumu kullanmak için bile 10 dakika uğraşıyoruz : D
Başka tarayıcın varsa orada açabilirsin. Edge- firefox- opera gibiÖyle yapıyorum hocam 10 dakikada bir yeni gizli sekme acmam gerekiyor can sıktı forumu kullanmak için bile 10 dakika uğraşıyoruz : D
Denicem hocam sağolasınBaşka tarayıcın varsa orada açabilirsin. Edge- firefox- opera gibi
Ben mesela chrome da aynı sorunu yaşıyorum şu an edge de sayfayı açtım oradan giriyorum.Denicem hocam sağolasın
tarayıcı çerezlerini temizleyip tekrar gir renktaş10 dakika da bir forumda tema çökme sorunu mevcut, hem mobilde hem tarayıcıda oluyor bu sabahtan beri yaşanıyor genel bir sorun mu benlemi alakalı diyeceğim ama hem mobil hem bilgisayarda yaşıyorum bu sorunu
Bugun temizlediğim 20. çerez 50 kere gizli yeni sekme açtım foruma girmek için bu sitenin tasarımcısı kim gardaşım lütfen xenforuyu sil bir tane wordpress kur sitenin tam ortasına da chatangonun eski usul chatından bir tane ekle orada sohbet edelim acı cekiyoruz yemin ederim günlerdir ne mobilden girebiliyorum ne oturdugum bilgisayardan sürekli yeni gizli sekme açıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 275347
çözüyor mu üstat indireyimTapatalk kullan hocam.
Forumdaki hataların çözülmesi için çalışılıyor. Bu süreçte biraz sıkıntı yaşabilirsiniz. Kusura bakmayın.
bu ay server parasının senden tahsil edileceği infosu geldiGüldürüyon
bu ay server parasının senden tahsil edileceği infosu geldi