- 10 Nisan 2013
- 58.601
- 41.741
- 3.943
Gereksiz kullanılıp suistimal edildiği için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mobildeyken kötü post görüp üşenmeden PC açtıran dislike verdiren ve PC yi geri kapatmamıza sebep olan bir özellikti. Ama dediğin gibi çok suistimal edilmişti.
Hangi hesap? bana pm atar mısın halledelim.Sevgili adminler, benim telefondan girdiğim hesap kapatılmış. Gerekirse bunu iptal edip diğer hesabı açabilir miyiz?
Dün açıldı tekrardan. 2sini de kullanabilirmiyim? kullanamazsam o hesap kalsın.Hangi hesap? bana pm atar mısın halledelim.
Veriyorum eminsen@Emrah Yıldırım
Ben bi ban daha rica edebilir miyim admirim? 11 Kasım'a kadar.
Hocam formdan düştü iyice, elimizi taşın altına koymanın zamanı geldi![]()
Veriyorum eminsen![]()
Burak, bu taktik irade islâhı/terbiyesinin yeni nesil stratejisi mi merak ettim yaw...@Emrah Yıldırım
Ben bi ban daha rica edebilir miyim admirim? 11 Kasım'a kadar.
Hocam formdan düştü iyice, elimizi taşın altına koymanın zamanı geldi![]()

Burak, bu taktik irade islâhı/terbiyesinin yeni nesil stratejisi mi merak ettim yaw...![]()
Babandır fenerliRecep Yildirim isimli Fenerli sikeciye nezaman ban verilecek?
Bugun forumda kufurler havada ucustu hea renktaslarimiz daha az kufur edebilirse daha iyi olur bir de birbirine kufur edenler fln oldu...
ub.msji
Jailson gibi kafa atmadımıza sevinBugun forumda kufurler havada ucustu hea renktaslarimiz daha az kufur edebilirse daha iyi olur bir de birbirine kufur edenler fln oldu...
ub.msji
️