Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Oncelikle tebrikler sorunlu donemi arkada birakti gibi gorunuyor forum hicbir sikinti yasamadan kullaniyorum birkac gundur. Basarilarinizin devamini dilerim.

Ufak bir elestirim olacak -- Google Chrome kullanarak giriyorum foruma Chrome'da da sekmelerin basinda web sayfasinin logosu oluyor. GSCimbom logosu bende piksel piksel, ayni seyi bazi baska sitelerde yasadigim icin benimle alakali bir durum mu bilemiyorum.

Degistirmesi kolaysa hayat kalitesini arttiran kucuk seylerden biri olur diye dusunuyorum.

Cidden şu reklam işi sıkmaya başladı forumdan keyif alamıyorum hatta artık ban yemek bile umrumda değil şu saçma reklamlar yüzünden gevşek gevşek konuşuyorum çoğu konuda...Belki paraya ihtiyaç olabilir bilemem ama ben bir üye olarak bundan çok rahatsızım ve biz üyeler olmadığımız vakit forumun sahibiymiş adminiymiş moderatörüymüş hiçbirinin manası kalmıyor forumu forum yapan üyelerdir..

Reklamlar hayatın her tarafında var ve reklamlar olmak zorunda.

Forumun giderleri yüksek , masum reklamlar bu kadar göze batmamalı.

beğene tıklıyorum

gerçekten beğenmek istediğine emin misin gibi bir şey yazan sayfaya yönlendiriyor (abarttım tabi)

yapay zeka mı enjekte ettiniz?

Abdullah bey veya şu an forumun en yetkilisi her kimse.. Rica ediyorum şu reklamları bir azaltın yani mobilde resmen çile çektiriyorsunuz akşamlar gündüz pcde idare ediyor bir şekil.. Ben 6 yıllık üyeyim daha önce bu kadar saçma bir dönem görmedim 3 kez yazdım kimse doğru dürüst bir cevap bile yazmadı konuyla alakalı..

Abdullah bey veya şu an forumun en yetkilisi her kimse.. Rica ediyorum şu reklamları bir azaltın yani mobilde resmen çile çektiriyorsunuz akşamlar gündüz pcde idare ediyor bir şekil.. Ben 6 yıllık üyeyim daha önce bu kadar saçma bir dönem görmedim 3 kez yazdım kimse doğru dürüst bir cevap bile yazmadı konuyla alakalı..
Mobile uygulamayı neden kullanmıyorsunuz?

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevgili yöneticiler şu favori mesaj özelliğini yeniden getirebilir misiniz? Önemli olduğunu düşünüyorum. Okunmaya değer güzel konular oluyor. Uzun ve keyifli. Mesai saatinde denk geliyoruz. Okuyamıyoruz. Son örnek:

Türkiye'de Modern Futbol Sorunsalı - Metin Oktay Futbol Forumu

Akşam okuyabileceğim saatlerde anasayfadan gidiyor; daha da önemlisi aklımızdan çıkıyor. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt