Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.327
- 43.105
- 3.748
Reklamlardan sitede gezemez olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kaç Dollar at da adminler reklam sayısını azaltsın.Reklamlardan sitede gezemez olduk
Sen ne zaman efsane oldun serkandan sonra bunu da kaldıramam artıkBir kaç Dollar at da adminler reklam sayısını azaltsın.
Hah hah haaaa...Sen ne zaman efsane oldun serkandan sonra bunu da kaldıramam artık

beğene tıklıyorum
gerçekten beğenmek istediğine emin misin gibi bir şey yazan sayfaya yönlendiriyor (abarttım tabi)
yapay zeka mı enjekte ettiniz?
beğene tıklıyorum
gerçekten beğenmek istediğine emin misin gibi bir şey yazan sayfaya yönlendiriyor (abarttım tabi)
yapay zeka mı enjekte ettiniz?
Mobile uygulamayı neden kullanmıyorsunuz?Abdullah bey veya şu an forumun en yetkilisi her kimse.. Rica ediyorum şu reklamları bir azaltın yani mobilde resmen çile çektiriyorsunuz akşamlar gündüz pcde idare ediyor bir şekil.. Ben 6 yıllık üyeyim daha önce bu kadar saçma bir dönem görmedim 3 kez yazdım kimse doğru dürüst bir cevap bile yazmadı konuyla alakalı..
Sevgili yöneticiler şu favori mesaj özelliğini yeniden getirebilir misiniz? Önemli olduğunu düşünüyorum. Okunmaya değer güzel konular oluyor. Uzun ve keyifli. Mesai saatinde denk geliyoruz. Okuyamıyoruz. Son örnek:
Türkiye'de Modern Futbol Sorunsalı - Metin Oktay Futbol Forumu
Akşam okuyabileceğim saatlerde anasayfadan gidiyor; daha da önemlisi aklımızdan çıkıyor. Teşekkürler.
Geçtiğimiz ban toteminde neler yaşadık ksa bi özet pls
Geçtiğimiz ban toteminde neler yaşadık ksa bi özet pls
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milli aradan sonra myc vereyim istersen?