Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yav bu konuda bir şey var ben mobildeyim sen pcden dene. Direkt son mesaja değilde okunmamış son mesaja git şeklinde ayarladım diğer konularda çalışıyor bu konuda ilk mesaja atıyor. Bi dene yaz bana @Recep Buruk

Yav bu konuda bir şey var ben mobildeyim sen pcden dene. Direkt son mesaja değilde okunmamış son mesaja git şeklinde ayarladım diğer konularda çalışıyor bu konuda ilk mesaja atıyor. Bi dene yaz bana @Recep Buruk
Emra bey "Okundu Say" yapınca girdigimiz başligin son mesajina gidiyordu ama artik ilk mesaja gidiyor

konudaki msjları okuyup bidaha girince son sayfaya atıyor

ama yenı mesaj yazılıp girince ilke atıyor burda

Son mesaja git butonu çalışıyor, son mesaja değil de okunmayan kısma kadar götürüyor

Tüm konularda böyle
@Emrah Yıldırım

Forumumuza hayırlı olsun. Rütbe sayacını çalıştırdım rütbeler kısa sürede güncellenecektir.

her maçta gol yemeyi alışkanlık haline getiren G.saray erkek futbol takımını şikayet ediyorum.

Sen
thanos-jewel-dfk.gif

Geri
Üst Alt