Eski konular karışır.Her konunun ilk mesajı konunun diğer sayfalarının da gene en başında gözükse çok iyi olur.
Kiev maçından ötürü hepimizin cinleri tepede istek yazılacak zaman değil belki ama hep talep edeceğim unutuyorum.
Eski konular karışır.Her konunun ilk mesajı konunun diğer sayfalarının da gene en başında gözükse çok iyi olur.
Kiev maçından ötürü hepimizin cinleri tepede istek yazılacak zaman değil belki ama hep talep edeceğim unutuyorum.
bi konuya gırınce o konunun en son msjına gıtmek ıstıyorumEski konular karışır.
Halledelimbi konuya gırınce o konunun en son msjına gıtmek ıstıyorum
ilk mesaj gelıyor önume
Emra bey "Okundu Say" yapınca girdigimiz başligin son mesajina gidiyordu ama artik ilk mesaja gidiyorYav bu konuda bir şey var ben mobildeyim sen pcden dene. Direkt son mesaja değilde okunmamış son mesaja git şeklinde ayarladım diğer konularda çalışıyor bu konuda ilk mesaja atıyor. Bi dene yaz bana @Recep Buruk
konudaki msjları okuyup bidaha girince son sayfaya atıyorYav bu konuda bir şey var ben mobildeyim sen pcden dene. Direkt son mesaja değilde okunmamış son mesaja git şeklinde ayarladım diğer konularda çalışıyor bu konuda ilk mesaja atıyor. Bi dene yaz bana @Recep Buruk
Okunmamış son mesaja gitmiyor mu şu an?Emra bey "Okundu Say" yapınca girdigimiz başligin son mesajina gidiyordu ama artik ilk mesaja gidiyor
Diğerlerinde öyle mi ?konudaki msjları okuyup bidaha girince son sayfaya atıyor
ama yenı mesaj yazılıp girince ilke atıyor burda
Hayır gitmiyor. Bizim yapacağimiz bir ayar mi var? Bilmiyorum da benOkunmamış son mesaja gitmiyor mu şu an?
okunmayan yere gıdıyor heraldeDiğerlerinde öyle mi ?
Neyse daha sonra bakayım bi tekrarHayır gitmiyor. Bizim yapacağimiz bir ayar mi var? Bilmiyorum da ben
Biraz daha çok yazman lazım artıkYa ne guzel sef gümüş kivrimim, ne bülenti ya![]()