- 10 Nisan 2013
- 53.535
- 33.443
- 2.993
Forumda sadece sen de olan 1 rütbe var bence daha coolBüyük Üstad ya da İmparator titri alabilme hakkımız mevcut mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda sadece sen de olan 1 rütbe var bence daha coolBüyük Üstad ya da İmparator titri alabilme hakkımız mevcut mu
Ben öyle bir anket hatırlamıyorumTecrübeli üye tamamen kaldırılsa hoş olurmuş yeni üyeyi hariç tutuyorum normaldir ondan sonra takımımızla ilgisi olmayan sadece tecrübeli üye var öyle arada şey gibi duruyor. Daha önce anketi yapıldığında da değişsin diye oy vermiştim diye hatırlıyorum. Tek başına manasız ve sarı üye dahi tecrübeli üyeden daha karizma bence
Benim rütbe olayına el atalımBen öyle bir anket hatırlamıyorum
Lig bitinceBenim rütbe olayına el atalım
Ben öyle bir anket hatırlamıyorum
Tecrübeli üye gerçekten tırt ForumTR rütbesi bildiğin bu alanda Yeni Üye ile beraber tek başına bu iki Rank.
Onun dışında Aslan üye isim olarak değil ama grafik olarak çok kötü değişseler güzel olur
turkuaz seni açmışYav senin rütbeler değişmemiş ki kanks![]()
turkuaz seni açmış
Böyle takılıyozherkes turkuaz olmuş ege kasabasında bir meyhane gibi forum
"Yok Say" özelliği moderatörleri de kapsasa mükemmel olurdu.
GeçiciBu geçiş teması mı yoksa bunda kalacak mıyız?
MaalesefO zaman Recep'in mesajları bana özel kapatılabilir mi? Özel tarife yapabiliyor muyuz.
?yeni mesajlar bannerı sayfa ile birlikte aşağı kaymıyor el atalım inş
Navbarı mı diyorsun olm forumlar vs yazanı? Hallederizşurada sayfayı aşağı indirdirdikçe yeni mesajlar bannerı aşağı iniyordu öyle hatırlıyorum ama inmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 276019
Yakında senin ismide renklendirecekler böyle devam etşurada sayfayı aşağı indirdirdikçe yeni mesajlar bannerı aşağı iniyordu öyle hatırlıyorum ama inmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 276019