Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Tag herkese verilmeli ya da kimseye verilmemeli

Rütbe sistemi çok karışık eskiden sarı kırmızı tecrübeli vs diye gidiyodu seviye belliydi şimdi berlin panteri mi yukarda şef gümüş kıvrım mı profesör mü belli değil,farklı bir rütbe sistemi olabilir seviye ayrımının net olduğu

Sesli mesaj ekleyebilirseniz güzel olur,bi ara sami mctomineyi sesli mesaj olarak eklemişti nerden ekledi bilmiyorum yazmak yerine konuşmak isteyen olabilir

Tüm gs muhabirleri yasaklanmalı hepsinin yalan söylediğini bile bile bizi kandırarak etkileşim almaları sağlanmamalı

Mesela suat kara burada bazen oyuncu analizi paylaşıyo gsc x hesabından Scout Şefi Suat Kara : diyip paylaşın abi adamın görüşlerini,millet 2 hesaba adını data analyst diye yazdırttı şimdi önlerine mikrofon koymuşlar camianın akil kişileri gibi ortalıkta dolanıyolar kendi değerlerimizi yaratabiliriz

Önerilerim bunlar
Rütbeler burada belli? Karışıklık falan yok.

Clap emojisi daha kapsayıcı bir teşekkürdü, sanki bu baş parmak "he he" der gibi, bir de parmak çok uzun, işaret çekiyormuş gibi hissediyorum.

Naçizane.
1f44d.png

Onu demiyorum bi üye parçalı bi üye aslan bi üye tecrübeli bi üye 10 numara bi üye berlin panteri bi üye şef gümüş bunların hangisinin ast hangisinin üst olduğunun bakar bakmaz anlaşılmasından bahsediyorum şu şudur bu budur denilerek açıklanmasına gerek kalmadan

Atakan ordu üye
Jankat üye
Günay üye
Muslera üye

Gibi

Onu demiyorum bi üye parçalı bi üye aslan bi üye tecrübeli bi üye 10 numara bi üye berlin panteri bi üye şef gümüş bunların hangisinin ast hangisinin üst olduğunun bakar bakmaz anlaşılmasından bahsediyorum şu şudur bu budur denilerek açıklanmasına gerek kalmadan

Atakan ordu üye
Jankat üye
Günay üye
Muslera üye

Gibi
Yav işte onun için konu açtık mesaj sayısına bakarak anlaşılsın diye

Tapatalk ta bildirimler görünmüyor uygulama içi alıntılar vs. Aynı problemi yaşayan renktaşlarım var mıdır?

10 maç sonra gol yemeyen, rakibine şut dahi attırmayan Galatasaray'ı tebrik ederim

Resimlerin çoğu da gözükmüyor artık Tapatalk’ta eski webp formatında oldukları için.

şurada sayfayı aşağı indirdirdikçe yeni mesajlar bannerı aşağı iniyordu öyle hatırlıyorum ama inmiyor

Ekli dosyayı görüntüle 276019
+++

bu yeni mesajlar bannerı pcde webde iken aşağı gelmiyor. çok seri oluyordu öyle. yeni mesajlar sekmesini sık kullanan biriyim ki herkes kullanıyordur zaten. şimdi tekerleği en üste taşıyorsun zaman kaybı. pratiklik açısından tekrar olsa iyi olur. webde sorun var mobilde de.

ayrıca webde iken şu sarı ile işaretlediğim yer önceki tasarımda ya yoktu ya da üstte kalıyordu. yeni mesajlara tıklayınca görünen konular tam sayfa olarak ekranı kaplıyordu. gereksiz bir daralma ve gereksiz bir solda boşluk oluşuyor. mobilde sorun yok webde bu sorun var sadece. başka tarayıcıda da böyle

yeni mesa.webp

GSC Haber tagi güzelde - font beyaz olmalı - kırmızı font kayboluyor arkaplanda.

Temayı sisteme uyarla özelliği harikalar harikası bir şey telefonum whatsapp tarayıcı vs her şey buna göre ayarlı GSCİMBOM'un da hava kararınca koyu temaya geçmesi çok güzel oluyor.

Koyu temada süper mod isimleri çok zor okunuyor sadece. Temanın koyu renginde Süper Mod isimleri kayboluyor.

Temayı sisteme uyarla özelliği harikalar harikası bir şey telefonum whatsapp tarayıcı vs her şey buna göre ayarlı GSCİMBOM'un da hava kararınca koyu temaya geçmesi çok güzel oluyor.

Koyu temada süper mod isimleri çok zor okunuyor sadece. Temanın koyu renginde Süper Mod isimleri kayboluyor.
@Emrah Yıldırım süper modları sistematik olarak bitirmeye ant içtigi icin normal

@Recep Buruk üstadı geri getirip büyük üstad rütbesini vermemiz gerekmekte

Ekran görüntüsü atar mısın system haline çekince ana sayfa nasıl görünüyor

koyu tema rengimiz temelli bu mudur ? - mavi-gri olması hoş durmuyor hızlı çalışıyor her şey ama.

Geri
Üst Alt