Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.073
- 70.194
- 4.918
50K üstü beğenisi olanlara GSE rütbesi mi yoksa?Like puanlarınıza göre puan güncellemelerini profillerinize ekledim. 50k üstü beğenisi olanları daha sonra halledicem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50K üstü beğenisi olanlara GSE rütbesi mi yoksa?Like puanlarınıza göre puan güncellemelerini profillerinize ekledim. 50k üstü beğenisi olanları daha sonra halledicem.
Abin 16 yıl
Yoo50K üstü beğenisi olanlara GSE rütbesi mi yoksa?
Ağabey lütfen avatar boyutlarini büyük mobilden kullanırken kör oluyoruz
haksız rekabet silinmesini talep ediyorum.
![]()
Haklısın kendime bi 50000 mesaj ve 5000 puan ekledim
Odan ote@Taner Selman moderatör yapılmalı bence, bütün haberleri anında geçiyor
%100 Geçen ay böyle bir önerim olmuştu. Tipki telegram modeliOdan ote
Transfer live ticker konusu olmali, sadece tivitler. Belli kisiler modlar vs sadece tivitleri koycak, haber sayfasi gibi tik tik tik bakilabilinecek.cevaba kapali olacak
Nobette ayni tivti 50 kere cikiyor zaten,
3 5 sayfa oncesinde itiraz ettin Likelara engel olur diye.%100 Geçen ay böyle bir önerim olmuştu. Tipki telegram modeli
Tepkime puanlarıma operasyon çekildiğini hissediyorum.
Tepkime puanlarıma operasyon çekildiğini hissediyorum.
Uzaaaa
artık google algoritması neler yakalamışşsa sende , insan içinde forum mu açamıyorsun yoksaher yerden reklam çıkıyor yahu.. videolu falan nerden kapatacağız bulamıyorum
![]()
Parası neyse vereceğim demek bir komüniste yakışıyor mu?Paralı üyelik getireceksiniz getirin kardeşim her yer reklam her yer
Neyse parası bir fazla vereceğim