Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Fatih hocanın ismini herhangi bir foruma versek çok güzel olur bence, örneğin Fatih Terim Transfer Forumu

Fatih hocanın ismini herhangi bir foruma versek çok güzel olur bence, örneğin Fatih Terim Transfer Forumu
Fatih Terim Avrupa Futbol Forumu :

ChatGPT Image Aug 18, 2025, 03_10_38 PM.webp

ifb ve onun transferleri ile ilgili ayrı ayrı konu başlığı açmaktansa ifb haberleri ifb başlığına yazılmalı

Forum son zamanlarda pcde çok yavaş
Özellikle maçlar esnasında
Mobilde sıkıntı yok ama pc yavaş

Basketbol, Voleybol, Kadın Futbol teknik ekip kısımları ayrıydı forum yenilenince tek başlıkta toplandı. Çorbaya döndü orası bilginiz olsun. Kulüp bile branşların sayfalarını ayırmaya başladı ciddiyeti arttırmak için. GSC'de hepsini tek bir başlık altında toplamak çok olmadı bana göre. Ayrıştıran bir şey olsa bir nebze daha iyi olurdu.

Basketbol, Voleybol, Kadın Futbol teknik ekip kısımları ayrıydı forum yenilenince tek başlıkta toplandı. Çorbaya döndü orası bilginiz olsun. Kulüp bile branşların sayfalarını ayırmaya başladı ciddiyeti arttırmak için. GSC'de hepsini tek bir başlık altında toplamak çok olmadı bana göre. Ayrıştıran bir şey olsa bir nebze daha iyi olurdu.
Sadeleştirme çalışmasını yaparken hemen hemen bütün büyük takım forumlarını inceleyerek yaptık. Bizim forumda o kadar çok alt forum olmuştuki kontrolünü biz bile yapamıyorduk. Onu da geçtim bahsettiğin forumlara yılda 1k mesaj bile atılmıyor ama hem boşuna yer kaplıyor hem de karışıklığa sebep oluyordu. O yüzden böyle bir karar aldık.

Geri
Üst Alt