- 5 Eylül 2014
- 84.410
- 70.167
- 4.393
allah iman nasip etsinÖneride bulunmak isterim
Budist olduğum için soyismim Krishna olarak değiştirilebilir mi rica etsem. Dini sebeplerle değişiklik serbest diye biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah iman nasip etsinÖneride bulunmak isterim
Budist olduğum için soyismim Krishna olarak değiştirilebilir mi rica etsem. Dini sebeplerle değişiklik serbest diye biliyorum.
allah iman nasip etsin
Bir fazlasını ben vereyim başlıkta gölge etmeReklamlar artık inanılmaz derecede rahatsız etmeye başladı
Paralı üyelik getiriyorsanız getirin kaç istiyorsan bir fazlasını ben ve ekibim vereceğiz
feramuzu yormadan ben yardımcı olayim adminimBir fazlasını ben vereyim başlıkta gölge etme
750 atsana bira içicem
Ver o zaman atıyorum İbanBir fazlasını ben vereyim başlıkta gölge etme
Sana bir adres vericem gidiceksn ve fazlasını alacaksın.Ver o zaman atıyorum İban
Bekliyorum hemenSana bir adres vericem gidiceksn ve fazlasını alacaksın.
elden verecekler alırsınBekliyorum hemen
Alırız sıkıntı yok aslan Recepelden verecekler alırsın
Kartal köprüsüBekliyorum hemen
Gizliliğe her daim önem veririzKartal köprüsü
Gece 02:00
Kuzey Aslan diye biriyle buluşacaksın, elden verecek paketi.
Nasıl bir problem anlamadım? Ben son aylarda 1 defa problem yaşadım o da frankfurt maçının olduğu gün onda da internetim çok iyi çekmiyordu, yavaş açılıyordu ama 5dk falan anca sürdü problem.Sevgili Gsc yetkilileri,
Özellikle son dönemlerde maç vakitleri forma girmek çok zorlaştı. Sayfayi 15 kez refresh ettiğim anlar oluyor. Hadi Galatasaray maçı için sineye çekebildik diyelim. Fakat Fb maçında da bunu yaşıyor olmak üzüyor.
Bu durumla ilgili yorumu olan var mı? Düzeltilebilecek bir durum mu?
Not: Benlik bir problem olduğunu düşünmüyorum. 3 farklı cihazdan 3 farkli internet ile denediğimde de aynı sorunu yaşadım
Maç vakitlerinde maç konularına aşırı zor giriyorum adminim. Cache sıfırlama vs herşeyi yapıyorum. Sadece okumak takip etmek için girmek istedigimde bunu yaşıyorum.Nasıl bir problem anlamadım? Ben son aylarda 1 defa problem yaşadım o da frankfurt maçının olduğu gün onda da internetim çok iyi çekmiyordu, yavaş açılıyordu ama 5dk falan anca sürdü problem.
Ben hiçbir problemle karşılaşmadım başka üyelerde de bu problemi duymadım ama yine inceleyelim biMaç vakitlerinde maç konularına aşırı zor giriyorum adminim. Cache sıfırlama vs herşeyi yapıyorum. Sadece okumak takip etmek için girmek istedigimde bunu yaşıyorum.
Dün misal fb maçında girmeye çalışırken maç konusu 5-6 sayfa ilerlemişti. Sayfayi ilerletme vs yapınca browserdaki dolum çubuğunda uzunca bekletiyor. Refresh atınca aynısı oluyor. Normal zamanlarda kati suretle olmuyor. Bu sezonki özellikle 3.haftadan beri böyle