Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 28.521
- 47.944
- 2.838
T nöbeti kapansın da adam akıllı top konuşalım diye 3 ay gün sayıyoruz adamlar konu kapanmasın diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum FB de oldugu gibi transfer nöbetinin araliksiz bir sekilde acik olmasi forumu daha aktif hale getirecektir. Futbol Nöbeti ayni tadi vermiyor.
Transfer Nöbeti acilsin ve hic kapanmasin
Yaninda bekliyorlarsa cagir gelsinler.
Katiliyorum
GSC sadece Galatasaray'in konusuldugu bir forum degil. Genel bir türk futbol forumu olabilir. Yönetici pozisyonlari Galatasarayli üyelerin elinde kalmali
Örnegin:
@Feramuz Kayalar Mod
@Kuzey Aslan Admin
@Ali Rıza DEMİR Süpermod
kendi sahsim ise GSC Master olarak forumun elden gitmemesi icin elimizden geleni yapabiliriz
Mahir nadi bölümden sorumlu mod olsunKatiliyorum
GSC sadece Galatasaray'in konusuldugu bir forum degil. Genel bir türk futbol forumu olabilir. Yönetici pozisyonlari Galatasarayli üyelerin elinde kalmali
Örnegin:
@Feramuz Kayalar Mod
@Kuzey Aslan Admin
@Ali Rıza DEMİR Süpermod
kendi sahsim ise GSC Master olarak forumun elden gitmemesi icin elimizden geleni yapabiliriz
Karsit gorus dedigin tam olarak nedir? Daha 2-3 sene evvel bir tane kus aldik aramiza https://www.gscimbom.com.tr/members/burak-demirorgu.28050/, 2 ay forumda takildiktan sonra sonunda bizim burada yazdiklarimiza dayanamayip hepiniz fet*cusunuz diye yazdi ve banlandi. Bunlarin %95'i boyleyken napacaksin dusuncelerini? Cok mu meraklisiniz? Sanki bilmiyorsunuz ne dusunduklerini, herseyde YAPI var GS kollaniyor demekten baska birsey mi yaziyorlar?
Bunu yakin cevremdeki kuslardan da biliyorum ne anlatsam bos, kafalari ozellikle Koc doneminde allak bullak olmus herseyi bizden biliyorlar. Bunlarin fikirleri kiymetli mi de foruma gelse iyi olur diyorsunuz? Bazen cok genis dusunceli olmaya luzum yok, bu foruma herkes uye olabilir yeter ki insan gibi yazmayi bilsin zaten o konuda bir engel yok. Kimin hangi takimli oldugunu zaten %100 bilemeyiz istedikleri kadar ben Galatasarayliyim deselerde. Zaten emin olun suan bile aramizda kus familyasindan uyeler vardir ama Galatasarayliyim diye taklit yapiyorlar.
Aklinda bu profile uygun isimler varsa onerebilirsin buradaYazdıklarına katılıyorum en akıllısı bile dediğin profilde
Gereksiz iyimser düşünüyorum galiba asgari de olsa saygı çerçevesinde ikili tartışma döndürebilsek fena olmazdı bence
Gerçek fbli,bjkli bulamıyosak/kabul etmiyosak aramızdan bazı isimleri onlar yerine koyup birbirimizle mi tartışsak

şunu apartman mail grubuna yazmayı nasıl istiyorum anlatamamY kürek önerilerle yönetimi meşgul etmeyin.
YÖNETİM
Cok önceden de vardi bir fbli. Hatta lugano'yu avatar yapmışti ve lugano pislik bir karakterde oldugu icin uyarilmişti da alex yapmisti. O kimdi yav? Adini hatırlamiyorumKarsit gorus dedigin tam olarak nedir? Daha 2-3 sene evvel bir tane kus aldik aramiza https://www.gscimbom.com.tr/members/burak-demirorgu.28050/, 2 ay forumda takildiktan sonra sonunda bizim burada yazdiklarimiza dayanamayip hepiniz fet*cusunuz diye yazdi ve banlandi. Bunlarin %95'i boyleyken napacaksin dusuncelerini? Cok mu meraklisiniz? Sanki bilmiyorsunuz ne dusunduklerini, herseyde YAPI var GS kollaniyor demekten baska birsey mi yaziyorlar?
Bunu yakin cevremdeki kuslardan da biliyorum ne anlatsam bos, kafalari ozellikle Koc doneminde allak bullak olmus herseyi bizden biliyorlar. Bunlarin fikirleri kiymetli mi de foruma gelse iyi olur diyorsunuz? Bazen cok genis dusunceli olmaya luzum yok, bu foruma herkes uye olabilir yeter ki insan gibi yazmayi bilsin zaten o konuda bir engel yok. Kimin hangi takimli oldugunu zaten %100 bilemeyiz istedikleri kadar ben Galatasarayliyim deselerde. Zaten emin olun suan bile aramizda kus familyasindan uyeler vardir ama Galatasarayliyim diye taklit yapiyorlar.
Ismini hatirlayamadim ama vardi oyle biri.Cok önceden de vardi bir fbli. Hatta lugano'yu avatar yapmışti ve lugano pislik bir karakterde oldugu icin uyarilmişti da alex yapmisti. O kimdi yav? Adini hayrilamiyorum![]()