Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

kar teması nerenize dokunuyor yahu
İşim gereği günün neredeyse 17 saati bilgisayar ekranına bakmakla geçiyor ve göz yorgunluğuyla birkaç satırdan fazla yazıları okumak forumun mevcut haliyle kendi özelimde söylüyorum inanın işkence gibi şu an. Yoksa çok tatlı bir görüntüsü var, altta biriken karlar olsun, yeni yıl havası olsun çok hoşuma gitti. Emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık.

Seten mi demis bunlari? Ben 2 gundur takip etmedim haberleri.
murat aşık denen gs düşmanı herifle program yapıyormuş galba, para için bu şahıslarla iş birliği yapan en büyük sosyal gs forumunda barınmamayı da göze almıştır diye düşünüyorum.

Yakup Çınar dün bütün gün adliyedeydi. Yasaklı kaynak listesinden çıkarılmasını öneriyorum.
1767097457977.webp

Yakup Cinar denen herif hakiki cimbomlu falan degil, gecelim bunu. Osuruktan transfer 'duyumu' veren sahislarin da basinda gelir o da isin diger tarafi. Neyse uzerinde durulacak bir konu degil.

343 isimli kanalda Gs düşmanı m.a ve i.s denen heriflerle program yapıyor ki benim için yeterli sebep.
istediği kadar içerden doğru bilgiler versin.fenerli biriyle beraber yol alması,onların prim yapmasına ve seslerini daha fazla çıkartarak bize saldırmasına yolunun açıyor farkında olmasa da
haluk yürekli, ys denen herifin sd kanalında program yapsa mevcut şekilde paylaşılmaya devam edecek miydi merak ediyorum?

İşim gereği günün neredeyse 17 saati bilgisayar ekranına bakmakla geçiyor ve göz yorgunluğuyla birkaç satırdan fazla yazıları okumak forumun mevcut haliyle kendi özelimde söylüyorum inanın işkence gibi şu an. Yoksa çok tatlı bir görüntüsü var, altta biriken karlar olsun, yeni yıl havası olsun çok hoşuma gitti. Emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık.

Senin sorununa çare olacak eklentiyi yaptım ama sayfa geçişlerinde eklenti eski haline dönüyor :(

bilen varsa biri yardım etsin şu kodu sabitleyelim. :cofused:

Aslanlı logo guzel ama sadece aslan kafası daha cool olurdu

Geri
Üst Alt