- 3 Temmuz 2012
- 137.978
- 86.847
- 5.338
ula 10 dkdır bunu arıyom karı kapatayım dıye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ula 10 dkdır bunu arıyom karı kapatayım dıye
Sen al karşına ben seni korurum
Daha çok ben karıya dokunuyom kanks yavkar teması nerenize dokunuyor yahu
İşim gereği günün neredeyse 17 saati bilgisayar ekranına bakmakla geçiyor ve göz yorgunluğuyla birkaç satırdan fazla yazıları okumak forumun mevcut haliyle kendi özelimde söylüyorum inanın işkence gibi şu an. Yoksa çok tatlı bir görüntüsü var, altta biriken karlar olsun, yeni yıl havası olsun çok hoşuma gitti. Emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık.kar teması nerenize dokunuyor yahu
Neden?haluk yüreklinin haber kaynağı olarak yasaklı listeye girmesini talep ediyorum
galatasaray’a iftira atan yargılanacaksınız diyen şahıslarlarla programa çıkan babamın oğlu olsa yasaklanmalı bence de.Neden?
Seten mi demis bunlari? Ben 2 gundur takip etmedim haberleri.galatasaray’a iftira atan yargılanacaksınız diyen şahıslarlarla programa çıkan babamın oğlu olsa yasaklanmalı bence de.
murat aşık denen gs düşmanı herifle program yapıyormuş galba, para için bu şahıslarla iş birliği yapan en büyük sosyal gs forumunda barınmamayı da göze almıştır diye düşünüyorum.Seten mi demis bunlari? Ben 2 gundur takip etmedim haberleri.
Yakup Çınar dün bütün gün adliyedeydi. Yasaklı kaynak listesinden çıkarılmasını öneriyorum.
Yakup Çınar dün bütün gün adliyedeydi. Yasaklı kaynak listesinden çıkarılmasını öneriyorum.
343 isimli kanalda Gs düşmanı m.a ve i.s denen heriflerle program yapıyor ki benim için yeterli sebep.Neden?
Senin sorununa çare olacak eklentiyi yaptım ama sayfa geçişlerinde eklenti eski haline dönüyorİşim gereği günün neredeyse 17 saati bilgisayar ekranına bakmakla geçiyor ve göz yorgunluğuyla birkaç satırdan fazla yazıları okumak forumun mevcut haliyle kendi özelimde söylüyorum inanın işkence gibi şu an. Yoksa çok tatlı bir görüntüsü var, altta biriken karlar olsun, yeni yıl havası olsun çok hoşuma gitti. Emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık.