- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Soyadın çok güzel.
Teşekkür ederim. O bile belli bir seviye katıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyadın çok güzel.
Hans, adama onun bunun çocuğu yani genel evde çalışan bir bağyanın çocuğu demişsin, bence ihraç edilmeliydin. Tez zamanda kelle uçurula.
Soyle bir reaksiyon butonu gelse mantikli olmaz mi hea?
![]()
forum yine cortladı
şimdi düzeldi ama 10 dk önce cortingenBende an itibariyle duzelmis gibi, ama postlar silindi galiba
Soyle bir reaksiyon butonu gelse mantikli olmaz mi hea?
![]()
Siviyor dan ceza yememissindir. Tam olarak ne zamandi cezan? Bakarim KayitlaraMuslera konusunda Güzel sıvıyor lafıyla 1 gün ceza yemişim.. Mesajımı tam hatırlayamıyorum ciddi ciddi sıvıyor kelimesiyle mi ceza yedim yoksa aradaki v'yi mi değiştirmişim. Eğer sıvıyor lafıyla ceza yediysem Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Siviyor dan ceza yememissindir. Tam olarak ne zamandi cezan? Bakarim Kayitlara
Bu konuyla yarın ilgileneceğim"Haftanın Güzeli" adlı formatın devamlılığı niye gelemediğini öğrenmek ve şikayet etmek istiyorum.
@Cüneyt Tarçın beyi bu mevzu da taglamak şarttır.
Siviyor dan ceza yememissindir. Tam olarak ne zamandi cezan? Bakarim Kayitlara
"Tam kovalera ya güzel sıvıyor " kovalera dediğin için uyarı puanı almışsın. Uyarı puanın dolduğu için cezaya dönüşmüş.Bakabildin mi neden yemişim cezayı
"Tam kovalera ya güzel sıvıyor " kovalera dediğin için uyarı puanı almışsın. Uyarı puanın dolduğu için cezaya dönüşmüş.
Evet renktaş ondandır.Önce edit yapılıp sonra uyarın verilmiştir.Teşekkürler bana gelen uyarı mesajında editlenmiş şekilde görünüyor o yüzden merak ettim..