Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ

İki değerli sevgili Galatasaraylı renktaşlarım, bir konuda şikayetim olacaktı.
Forumda Fenerbahçeli çok fazla sayıda üye var ve bunlar gizli bir şekilde takımlarını belli etmeden burda yazıp Galatasaray'ın puan kayıplarında ortaya çıkıyorlar.
Galatasaray'ın taraftarının sesi olan ve günden güne sayısı artan gündemi belirleyen Gscimbom'a kayıtların biraz daha sıkılaştırılması talebinde bulunacağım sizden rica ederek.
Tc sistemi olabilir ya da arkadaşlarımızın önerileri olabilir.
Her takımın taraftarına kapımızın açık olduğunu biliyorum, ancak dürüstlük ilkesi altında kabul görmelerinden yanayım.

Bu önerimin sizler tarafından değerlendirileceğini umuyorum ve her görüşünüze saygı duyacağımı belirtmek isterim.

Tapatalktan like bildirimleri gelmiyor hala. Önbelleği falan da temizledim ama 10 liketan birinin bildirimi ancak geliyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu gizli Fenerbahçeli mevzusundan ben de çok rahatsızım. Aşırı derecede varlar. Onların saçma yorumlarına, başlıklarına tepki gösterilince ortalık curcunaya dönüyor. Gizli kuşlar için bir çözüm bulunabilir hep beraber düşünülmeli. Çözüme yönelik fikirler sunulmalı

Şu gizli Fenerbahçeli mevzusundan ben de çok rahatsızım. Aşırı derecede varlar. Onların saçma yorumlarına, başlıklarına tepki gösterilince ortalık curcunaya dönüyor. Gizli kuşlar için bir çözüm bulunabilir hep beraber düşünülmeli. Çözüme yönelik fikirler sunulmalı
İsim alalım lütfen artık . Kim bu kuşlar yahu ?

Isim alalım

Tapatalk'a geçiş yaptım.

Maalesef Android App hiç stable çalışmıyor.

barcali kasli futbolcu fotosu kpyan arkafas fbli gibi

kendisini tebrik ederim

iyi kamufile olmus

Benden bahsediyorsun gibi. Ben fenerli degilim. Dogma buyume Galatasaray'liyim. Fenere Olan nefretim cocuklarima olan sevgimden bile fazla bazen. Ovunulecek bir sey degil tabi ki ama burada kuslardan en cok sikayetci olanlardan biriyim. Gecen bir yazi yazdim. Hemen kapattilar. Neden? Gercekleri yazdigim icin mi?

Benden bahsediyorsun gibi. Ben fenerli degilim. Dogma buyume Galatasaray'liyim. Fenere Olan nefretim cocuklarima olan sevgimden bile fazla bazen. Ovunulecek bir sey degil tabi ki ama burada ibnelik Yapan kuslardan en cok sikayetci olanlardan biriyim. Gecen bir yazi yazdim. Hemen kapattilar. Neden? Gercekleri yazdigim icin mi?
bize de bu sekilde 1 ihbar geldi

nkfvas yazar misin sana zahmet

turnusol kagidi gibidir bu laf obegi

Android uygulamasını kullanıyorum çıktığından beri.

Memnunum aslında gennelikle ama özelikle bir haftadır hiç bir bildirim mesajı alamıyorum.

Daha öncede oluyordu ara sıra ama artık bukadar süreden hiç gelmemesi kötü bir durum baya. Millet cevap yazıyor rastgele görüyorum veya görmeyip cevap yazana saygısızlık yapmış oluyoruz.

Geri
Üst Alt