Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Önemli bir şey değil de çözümü bilen varsa makbule geçer, bazen telefon ile girdiğimde (chrome üzerinden giriyorum) kendi kendine verdiğim likeları değiştiriyor (like iken kalp yapıyor gibi) likeları geri alıyor tekrar likelıyor neden olabilir ? PC'den girdiğim de olmuyor bu.
ben opera mobilden giriyorum abi, chrome nedense sıkıntı yaratıyor.

Önemli bir şey değil de çözümü bilen varsa makbule geçer, bazen telefon ile girdiğimde (chrome üzerinden giriyorum) kendi kendine verdiğim likeları değiştiriyor (like iken kalp yapıyor gibi) likeları geri alıyor tekrar likelıyor neden olabilir ? PC'den girdiğim de olmuyor bu.
Abi senin pc ye 3 harfliler kaçmış, bi okutup üfletsen düzelebilir.

gscimbom_mobil

Wesley Sneijder konusundan banlanmamın geçerli sebepleri olmadığını düşünüyor, yanıt yetkimin geri verilmesini istiyorum. Aksi takdirde işbu durum hakkında tarafıma yazılı açıklama bekliyorum.
Arz ederim.

ι̇мzα
Can Esmer​

saygıdeğer forum yönetimimize bir sualim var. neden nick yerine isim soyad formatı kullanılıyor ?

özellikle de forumun büyük kısmı fake isimler kullanıyorken oldukça garip bir uygulama gibi geliyor bana.

saygıdeğer forum yönetimimize bir sualim var. neden nick yerine isim soyad formatı kullanılıyor ?

özellikle de forumun büyük kısmı fake isimler kullanıyorken oldukça garip bir uygulama gibi geliyor bana.
Nick kullanımında düzen yakalamak daha zor, keza nick kabulü için kıstas belirlemek de, diğer yandan daha kötü bir görüntü oluyor alt çizgi, rakam vs. kullanıldığında.

Normalde zaten fake isme de açık değiliz ama özel hayatta probleme neden olabiliyor gerçek isim kullanımı, o yüzden sebep makul ise değiştiriliyor ya da göz yumuluyor.

Ismimin Şinasi Güzel olarak revize edilmesini talep ediyorum.

Kendi mobil internetimden girdiğimde ip adresiniz yasaklandı diye bir uyarı alıyorum ama WiFi den girdiğimde foruma ulaşabiliyorum acaba sorunun çözümü nedir?

Kendi mobil internetimden girdiğimde ip adresiniz yasaklandı diye bir uyarı alıyorum ama WiFi den girdiğimde foruma ulaşabiliyorum acaba sorunun çözümü nedir?
Bazen değişken ip kullananlardan kaynaklı olarak böyle sorunlar oluyor ben bile yaşadım. Uygulamayı ve tüm çerezleri silip tekrar yükleyin, normale dönecektir.

Geri
Üst Alt