- 20 Ağustos 2017
- 23.725
- 16.125
- 1.838
Sorunun cevabi cok basit. Bir konunun kilitlenmesi 2 ayri cati altinda degerlendiririz.
1: Bir gazete haberi yasakli kaynaklar arasinda olmasi, bazi haber kaynaklarini bazi sebeplerden dolayi yasaktir forumumuzda, listesi surada bulunur: Yasak Olan Haber Kaynakları
2: Ust yonetimden birisi kendi insiyatifi ile konunun kilitlenmesine karar verebilir. Mesela ornek verdigin haber konusunda apacik Galatasaray aleyhine kasitli bir haber yapilmis, bu haberin hic bir sekilde dogrulanmamasi, mantikli dusundugumuzde boyle bir olayin olasiligi yok diyecek kadar az olmasi (2 kiralik oyuncu hocayi istemeyecekmis, ne alaka). Boyle anti-Galatasaray haberlerini -burasi Galatasaray Taraftar forumu oldugunu goz onunde bulundurdugumuzda- konusulup tartisilmasina izin vermiyoruz kisaca.
(tabiki bu verdigim aciklama ozellikle Galatasaray hakkinda acilan haberler icin gecerlidir)
Tesekkur ederim. Onu tahmin etmistim. Ornek istediginizde aklima ilk o geldi ondan o basligi gosterdim ki sorumu tetikleyen de aslinda oydu. Yalniz bazen uyelerin goruslerini beyan ettiklerinde de boyle bir kısıtlamaya gidiyorsunuz. Onu neye bagliyorsunuz? Mesela kendimden ornek vereyim. Ilk uye oldugum zamanlarda bir baslik acmistim gercek Galatasaray'li feneri ovmez diye bir konu altinda. 5 dakika gecmeden kapatildi. Neden? Kurallar kısmına baktim. Bir sebep bulamadim. Bu baska uyelerin başina da geliyordur sanırım. Burada Galatasaray'i kucumseyen bir sey de yazmamistim.