Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Niye takiye olsun kütüphanemi göstereceğim foto istenmiş bir de vesikalık beni karıştırdığınız kullanıcılardan ve buraya yazılmış fotoya karşıyım ama misafir kabul ederim. İsterseniz sizinle de tanış olabilirim Altan Bey.

Libosh musunuz?

ha tamam ama dovmeye kalkarsan seni kuzene banlatirim... birde alkolu mekana gitmeyelim, kendimi kaybedebilirim
Alkollu mekana şey etseler gitmem de bu tip konuları aslında bu güzide başlık altında konuşup görüntü kirliliği yapmayalım. Hürmetler ederim Doruk Bey detayları başka başlıklarda konuşmak üzere esen kalın.

Şikayetim: Yıllarca siyasi erkin ayrıştırmacılığından, farklılıklara tahammülsüzlüğünden şikayet eden 12 Eylül Kuşağının aynı şekilde kendinden farklı olana faşizanca yaklaşıp, marjinalize edip tüm farklılıkları ortadan kaldırarak sosyal liberal demokrasinin faşizanlığını savunma riyakarlığını naçizane şikayet ediyorum.

Önerim: Bir bardak çay içip farklı görüşlere hürmet edip, farklılıkları görmezden gelmeden fikir teatisinde bulunup kitaplarda kalan hegelian metodu uygulamak. Hani bir tez vardı bir de anti-tez. Sentez oluyordu Siz hep tez hep tez ne tezcanlısınız. Sakinlik öneriyorum.

Tebriğim: Memleketin en eski 5 kurumundan olan Jandarma, Tapu Kadastro, Anıtlar Yüksek Kurulu ve İtfaiye ile birlikte Galatasaray'ın bir ocak olduğunu içinde Fethi İfendiyaroğlu'ndan Tevfik Fikret'e; Yusuf Ziya Öniş'ten Ali Sami Yen'e çok farklı görüşten kişiye yer olduğunun farkında Galatasaray'ın tüm bu farklılkların memleketteki yegane garantörü olduğunu ve bunun Merzifonlu Mücahit Derviş Gül Baba'nın Galata Saray-ı Ocağından Enderun Mektebine; Tıbbiye-i Şahane'den Mekteb-i Sultani'ye oradan Galatasaray Spor Kulübüne ve en nihyetinde Üniversitesinden Cemiyetine tüm Galatasaray kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayan Galatasaray Topluluğuna içindeki tüm farklılıklarıyla seven ve sayan forumdaşları tebrik ediyorum.

Hayırlı akşamlar ahali...

Saygı beklediğin farklı "fikirler"=Belli şeyleri, şahısları aşağılayan saygısız görgüsüz salak saçma söylemler

Bu saçmalık hala devam edecek mi sayın GSC Yöneticileri?

@Emrah Yıldırım

@Keramettin TANRIVERDİ

Hayri isim değiştireli bayağı oldu. Üç gün önce gelen biri nasıl olur da bunu bilir!
Başlığı kirletmeyelim benim de peşimi bırakınız diye rica ettim Altan Bey ile tanışık olduk ondandır Mahir Bey tebrik-öneri-şikayet postumu okuyup bir bardak çay içiniz ve peşimi bırakınız son kez iyi geceler. Lütfen...

Bu durum medeni sınırların aşılması düşüncesi ile görüşme talebinde bulunacak herkes için geçerli bir durum.

Sırf sanal ortam da tanıdıklarım değil sosyal ortam içinde öyle. Yine genel için söylüyorum, gün gelir direk adresime gelme düşüncesinde olan bile olsa (buna apartman komşuları da dahil) ziyaretlerin medeni sınırlar içinde geçmesine zorlayıcı (kendi yapımım ve uzaktan müdahale ile kapatılamayacak) kapı girişi güvenlik kamerası da mevcuttur.

Çünkü söz meclisten dışarı bu dönem hırsızlar kadar arsızlar da tehlike.

Tüm bunları şahsıma mı yazdınız Murat Bey? Siz zeytinburnu hakkında paylaşım yaptığınız için sordum siz de hatta bana perşembeleri pedal çevirme etkinlikleri olur dediniz. Vatan Caddesi İstanbul Emniyet Müdürlüğüne beni davet etmenizi de anlayamadım mamafih bir gerekçe olsa direkt başvuracağınıza dair en ufak bir şüphem yok Murat Bey hayırlı akşamlar dilerim.

x başlıklı konuya cevap yazdı. Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir.

bu bildirimleri nasıl kapatıyoruz

Geri
Üst Alt