Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Sürekli bildirim geliyor benimle alakası olmasa da ama sadece yazdığım başlıklarla alakalı geliyor diğer başlıklarla değil nasıl kapatabiliriz benimle alakası olmayan bildirimleri? Teşekkürler

örnek x kişi başlıklı konuya cevap yazdı. Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir. diyor

huseyin renktasta da ayni problem varmis acaba giderilmedigi icin mi forumu terk etti

Uzun aradan sonra Devler Arenasına ait olduğumuz yere dönmenin şerefine bi Fanzin süper olur
Tabi bu fanzin çok yorucu uğraştırıcı bir iş sanırım her yönüyle

Ve prensiplere aykırı değilse atıyorum Tribün Dergi veya türev platformlardaki kişilerle irtibata geçilip onlarla karşılıklı yorumlara yer verilebilir bu sayede fanzinin reklamını ücretsiz yaparlar diye ümit ediyorum ( çok mu iyimserim )

Ekran Alıntısı 2.webp

Ekran Alıntısı.webp

Bu arkadaş ceza almış mıdır?Aldıysa 3 gün sonra nasıl foruma yazabilmektedir?Bütün takıma,yöneticilere ve özellikle de TD'ümüze galiz küfür eden bu şahısın cezası 3 gün müdür?Böyle adamlara yavşak lafı gerçekten hafif kalmış.Lütfedip 2 gün bana ceza veriyorsunuz o lafın üstüne de ben hatalıymışım ya.Kayıp,dümdüz gitmem lazımmış ki yırtayım.Evet bir admin arkadaştan şu rezaletin açıklamasını istiyorum.Mesajı editleyip ceza verilmemesi moda mı oldu?Dingo'nun ahırına dönsün o zaman burası her yenilgiden sonra.Ulan hangi takım bütün maçlarını kazanmışta bir maç için sövüp ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz.Sizin gibi adamlara forveti stoperi bırak sahanın ortasına yağlı kazık dikeceksin ki kızdıkça üstüne oturun

Son düzenleme:
Evet,admin veya süper mod arkadaşlardan durumu izah edecek birisi online ise lütfen şu durumun açıklamasını yapsınlar.Ben daha maç konusunu yeni okudum.Görünce şok oldum.Bu kadar rahat olmamalı bazıları bunları yazarken

Her şeye ceza verilirse forumda mesaj yazacak üye kalmaz(mış).

Her şeye ceza verilirse forumda mesaj yazacak üye kalmaz(mış).
Yukarıda yapılanın bahanesi olamaz.Benim de zamanında tepem attı dümdüz gittim.Gittim kendimi raporladım ceza verin diye.Cezası da neyse çektik.Hem saydıracaksın,hem de yırtacaksın.Bunu yapan adama normalde bir sezon ceza verilmesi lazım ama işte açıklamasını bekliyorum yetkili arkadaşlardan

uye arkadaslari daha sakin dusunmeye davet ediyorum lutfen yataklariniza gidip uyuyun

Ayrıca bu tür sistemler de küfür ve argo için filtre olması gerekir. Az önce Google dan aradım ve ulaşmam 2 dakika sürmedi. Sistemin içinde gayet basit bir filtre varmış. Acaba bu filtre neden devreye alınmaz.

Yukarıda yapılanın bahanesi olamaz.Benim de zamanında tepem attı dümdüz gittim.Gittim kendimi raporladım ceza verin diye.Cezası da neyse çektik.Hem saydıracaksın,hem de yırtacaksın.Bunu yapan adama normalde bir sezon ceza verilmesi lazım ama işte açıklamasını bekliyorum yetkili arkadaşlardan

Son düzenleme:
uye arkadaslari daha sakin dusunmeye davet ediyorum lutfen yataklariniza gidip uyuyun
Ben cevap alana kadar buradayım Doruk.Bu kadarı da fazla artık.Tamam ufak tefekleri hadi görmezden gelelim de bu nedir ya.Aynısı transfer nöbetinde oldu.Raporladığım halde adam ceza almadı ki kıçtan girip ağzından çıkarmıştı yani.Öyle görülmeyecek birşey de değildi.Fenerli olma ihtimali de var çünkü o günden beri kendisini görmüyorum

Ben cevap alana kadar buradayım Doruk.Bu kadarı da fazla artık.Tamam ufak tefekleri hadi görmezden gelelim de bu nedir ya.Aynısı transfer nöbetinde oldu.Raporladığım halde adam ceza almadı ki kıçtan girip ağzından çıkarmıştı yani.Öyle görülmeyecek birşey de değildi.Fenerli olma ihtimali de var çünkü o günden beri kendisini görmüyorum

senin canin kari istiyo

Ekli dosyayı görüntüle 28787
Ekli dosyayı görüntüle 28788

Bu arkadaş ceza almış mıdır?Aldıysa 3 gün sonra nasıl foruma yazabilmektedir?Bütün takıma,yöneticilere ve özellikle de TD'ümüze galiz küfür eden bu şahısın cezası 3 gün müdür?Böyle adamlara yavşak lafı gerçekten hafif kalmış.Lütfedip 2 gün bana ceza veriyorsunuz o lafın üstüne de ben hatalıymışım ya.Kayıp,dümdüz gitmem lazımmış ki yırtayım.Evet bir admin arkadaştan şu rezaletin açıklamasını istiyorum.Mesajı editleyip ceza verilmemesi moda mı oldu?Dingo'nun ahırına dönsün o zaman burası her yenilgiden sonra.Ulan hangi takım bütün maçlarını kazanmışta bir maç için sövüp ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz.Sizin gibi adamlara forveti stoperi bırak sahanın ortasına yağlı kazık dikeceksin ki kızdıkça üstüne oturun

Hayırdır bu nasıl üslup önce bir şey sorarken soru sorma tarzınıza dikkat edin. Ettiği küfürler hoş değil doğru ama o gün yönetim olarak herkese tahrik indirimi verdik. Maç 4-0 bitmiş 70 küsür kişi ceza almıştı. Herkese 1 hafta vermemiz gerekiyordu en az ve öyle yapsak bu durumda hiç biriniz foruma giremezdi 1 hafta süreyle.Yani normal zamanda etse daha fazla alırdı elbette ama o gün herkese gerektiği indirimi uyguladık. ANCAK sen dahil üyeye hakaret eden yavşak vs gibi kelimeleri kullananların cezasının az olacağını bekliyorsan yanılıyorsun. Seninde daha fazla alman gerekirdi indirim yapıldı. Lütfedip açıklamayı yaptım.

Geri
Üst Alt