Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ayrıca bu tür sistemler de küfür ve argo için filtre olması gerekir. Az önce Google dan aradım ve ulaşmam 2 dakika sürmedi. Sistemin içinde gayet basit bir filtre varmış. Acaba bu filtre neden devreye alınmaz.

Bu özelliği biliyoruz ama çok aşırı sansür olduğundan kullanmadık. Bir de mesela içinde geçen alakasız kelimeleride sansürlüyor. Keza bunu fırsat bilip küfür edecek veya bilerek **** koyacak üye çok burada. Bu sefer bunun ayrımıyla,cezasıyla falan uğraşacağız. Yani her yönüyle düşünmek gerekiyor.

Hayırdır bu nasıl üslup önce bir şey sorarken soru sorma tarzınıza dikkat edin. Ettiği küfürler hoş değil doğru ama o gün yönetim olarak herkese tahrik indirimi verdik. Maç 4-0 bitmiş 70 küsür kişi ceza almıştı. Herkese 1 hafta vermemiz gerekiyordu en az ve öyle yapsak bu durumda hiç biriniz foruma giremezdi 1 hafta süreyle.Yani normal zamanda etse daha fazla alırdı elbette ama o gün herkese gerektiği indirimi uyguladık. ANCAK sen dahil üyeye hakaret eden yavşak vs gibi kelimeleri kullananların cezasının az olacağını bekliyorsan yanılıyorsun. Seninde daha fazla alman gerekirdi indirim yapıldı. Lütfedip açıklamayı yaptım.
Üslubumda ne var pardon?İnsan gibi birşey sordum.Rahatsız olduysan yazmayız bir daha.Bu ne ya mahalle kabadayısı gibi uslübuna dikkat et diyerek lafa giriyorsun.Üslubum bozuksa gereğini yaparsın

Hayırdır bu nasıl üslup önce bir şey sorarken soru sorma tarzınıza dikkat edin. Ettiği küfürler hoş değil doğru ama o gün yönetim olarak herkese tahrik indirimi verdik. Maç 4-0 bitmiş 70 küsür kişi ceza almıştı. Herkese 1 hafta vermemiz gerekiyordu en az ve öyle yapsak bu durumda hiç biriniz foruma giremezdi 1 hafta süreyle.Yani normal zamanda etse daha fazla alırdı elbette ama o gün herkese gerektiği indirimi uyguladık. ANCAK sen dahil üyeye hakaret eden yavşak vs gibi kelimeleri kullananların cezasının az olacağını bekliyorsan yanılıyorsun. Seninde daha fazla alman gerekirdi indirim yapıldı. Lütfedip açıklamayı yaptım.
Polemik oluşturmak istemiyorum yanlış anlama fakat şartlar ne olursa olsun o gün neler yaşanırsa yaşansın yönetim-oyuncuyu geçtim bu kadar yaşanmışlık varken hocaya böyle sövüp 3 gün ceza alması ''Bir üye olarak'' beni üzdü.
Hocaya söven biri hangi indirimler uygulanırsa uygulansın 15-20 gün minimum aramızda olmamalı bunu sadece bi üye olarak söylüyorum (yanlış anlamayın diye 500 kez söylemiş oldum) ben söversemde ben yiyeyim böyle bi ceza hatta daha ağırını kendi içimde derim zaten yanlış yaptım hakettim diye.

Üslubumda ne var pardon?İnsan gibi birşey sordum.Rahatsız olduysan yazmayız bir daha.Bu ne ya mahalle kabadayısı gibi uslübuna dikkat et diyerek lafa giriyorsun.Üslubum bozuksa gereğini yaparsın
Kusura bakmada mahalle kabadayası gibi üslupla konuya sen giriş yapıyorsun. Beni tanıyanlar veya bana ulaşanlar zaten bilirki her düzgün ve kibar yaklaşıma gayet aynı kibarlıkla cevap vermişimdir ben, aynı şekilde yaklaşsan zaten düzgünce bir yaklaşım gösterirdim senin yaklaşımın hoş değil. Her fırsatta ceza vermek hoş değil niye vereyim cezalık bir durumda yok konuşuyoruz burada.

Galatasaray efsanesine Agir küfürler ve hakaretin cezasi 3 gün olmamali diye düsünüyorum

Forum kurallarina göre de 3 gün degildir zaten

Polemik oluşturmak istemiyorum yanlış anlama fakat şartlar ne olursa olsun o gün neler yaşanırsa yaşansın yönetim-oyuncuyu geçtim bu kadar yaşanmışlık varken hocaya böyle sövüp 3 gün ceza alması ''Bir üye olarak'' beni üzdü.
Hocaya söven biri hangi indirimler uygulanırsa uygulansın 15-20 gün minimum aramızda olmamalı bunu sadece bi üye olarak söylüyorum ben söversemde ben yiyeyim böyle bi ceza hatta daha ağırını kendi içimde derim zaten yanlış yaptım hakettim diye.
Daha önce yöneticilik yapmış birisin bilirsin sen de ne durumlarda ne cezalar verildiğini.

Ceza kuralları madde 6;

6.Galiz küfürün bir Galatasaray Spor Kulübü mensubuna yönetilmesi durumunda en az 7 gün MYC uygulanacaktır.

Yani en az 7 gün ceza alır bu üyeler.Ama dediğim gibi o gün 70 kişiye en az 1 hafta ceza versek biz kim konuşacaktı forumda? Kimi okuyacaktınız? Normal zamanda zaten bu cezaların süresi bellidir. Diğer türlü yönetim düzenle yapma hakkına sahiptir her şartta.

Daha önce yöneticilik yapmış birisin bilirsin sen de ne durumlarda ne cezalar verildiğini.

Ceza kuralları madde 6;

6.Galiz küfürün bir Galatasaray Spor Kulübü mensubuna yönetilmesi durumunda en az 7 gün MYC uygulanacaktır.

Yani en az 7 gün ceza alır bu üyeler.Ama dediğim gibi o gün 70 kişiye en az 1 hafta ceza versek biz kim konuşacaktı forumda? Kimi okuyacaktınız? Normal zamanda zaten bu cezaların süresi bellidir. Diğer türlü yönetim düzenle yapma hakkına sahiptir her şartta.
Başkanım sende bende biliyoruz o gün 70 kişinin hepsinin Hocaya böyle sövmediğini hatta belkide tektir takıldığım nokta o.
Atıyorum çıkaracağın kadroyu diye sövseler neyse bildiğin soluksuzca Fatih hocaya giydiriyor adam yoksa konunun özünde dediğin zaten doğru tehlikeli gün ve şartta indirim uygulanır ki öylede yapmışsınız ama söz konusu Fatih hoca ve bariz ve net şekilde hedef alınınca rahatsız oldum bende.
Neyse siz böyle karar vermişseniz bu saatten sonra geri dönüş yok bizim işimiz rahatsızlıklarımızı dile getirmek :hat:

Emrah'i anliyorum 70 kisi ayni anda 1 hafta ceza alsa forum da yazacak adam kalmaz bu dogru ama bu sekilde mac günleri küfür'ün önü acilmis olur bence

Maglup oldugumuz bir karsilasma sonrasinda hoca dan nefret eden üyeler ana avrat sövüp 3 gün sonra tekrar foruma dönerler

Başkanım sende bende biliyoruz o gün 70 kişinin hepsinin Hocaya böyle sövmediğini hatta belkide tektir takıldığım nokta o.
Atıyorum çıkaracağın kadroyu diye sövseler neyse bildiğin soluksuzca Fatih hocaya giydiriyor adam yoksa konunun özünde dediğin zaten doğru tehlikeli gün ve şartta indirim uygulanır ama söz konusu Fatih hoca ve bariz ve net şekilde hedef alınınca rahatsız oldum bende.
Neyse siz böyle karar vermişseniz bu saatten sonra geri dönüş yok bizim işimiz rahatsızlıklarımızı dile getirmek :hat:
Tabii ki rahatsızlıklarınızı dile getireceksiniz bu konu bunun için var ama anlaşılmayan noktalar var. Fatih hocada eleştirilir hakarete uğrar, herkes sevmek zorunda değil ama bu üslup küfüre dönerse ceza alır. Burada ceza kuralı bellidir, başkana küfür edene 5 gün hocaya küfür edene 7 gün diye ayrım yapamazsın. O gün herkese nasıl yaklaştıysan o ölçütte davranmalısın.

Tabii ki rahatsızlıklarınızı dile getireceksiniz bu konu bunun için var ama anlaşılmayan noktalar var. Fatih hocada eleştirilir hakarete uğrar, herkes sevmek zorunda değil ama bu üslup küfüre dönerse ceza alır. Burada ceza kuralı bellidir, başkana küfür edene 5 gün hocaya küfür edene 7 gün diye ayrım yapamazsın. O gün herkese nasıl yaklaştıysan o ölçütte davranmalısın.
Belkide hukuken-usulen senin dediğin doğru ama duygularımla hareket ediyorum istemeden Belhanda/M.Cengiz/Fatih Hoca üçgeninde üçüne bir bakamıyorum biri hakaret ettiği zaman.
Neyse konuyu Vadi klasiğiyle kapatayım :asd: İyi geceler

Emrah'i anliyorum 70 kisi ayni anda 1 hafta ceza alsa forum da yazacak adam kalmaz bu dogru ama bu sekilde mac günleri küfür'ün önü acilmis olur bence

Maglup oldugumuz bir karsilasma sonrasinda hoca dan nefret eden üyeler ana avrat sövüp 3 gün sonra tekrar foruma dönerler
Bu da kısmen yanlış düşünce. Dışardan bakıldığında haklısın ama ceza caydırıcı oluyor emin olabilirsin çünkü hiçbir şekilde foruma giremiyorlar.Bunlar tecrübeyle sabit şeyler.Ayrıca herkes ceza alınca 3 gün alırım diye düşünüyordur belki ama sürekli ceza alan tiplerin cezası katlanıyor. O gün 10 gün ceza alan üyede oldu çünkü adam sürekli aynı şeyi yapıyor 3 gün veremezsin. Bunlar hep bizim hafızamızda yer ediyor yani. Dediğim gibi burada üyelerle tartışmayacaksak o zaman kapatıp gidelim burayı, moderatörlerin açtığı konuyu sadece biz okuruz öyle bir durumda.

Ayrıca kimse hatasız değildir.Elbette hatalarımız olmuştur/olacaktır ama burada her şey yöneticilere yüklenmemeli. O gün sırf 2 kez 6 sayfa raporu tek tek okudum hata yapmayalım, dikkat edelim aman fazla verdiysek düşürelim az verdiysek arttıralım diğerlerine haksızlık olmasın diye kontrol ettik. Üyelerde kendilerine dikkat etmeli bazı hususlarda.

Adama 1 Eylul'de 3 gun atmisiz.Cezasi bitince 1 tane mesaj atmis.Sonra da bir daha yazmamis.Sizin istediginiz turden bir ceza atsaydik da adamin pek umrunda olmayacakmis gibi ha ne dersiniz?

Adama 1 Eylul'de 3 gun atmisiz.Cezasi bitince 1 tane mesaj atmis.Sonra da bir daha yazmamis.Sizin istediginiz turden bir ceza atsaydik da adamin pek umrunda olmayacakmis gibi ha ne dersiniz?
Cinayet işleyen adama da ne de olsa evden dışarı çıkmıyor,2 yıl verelim demek gibi olmuş.Neyse uzatmıyorum olayı

Neyse,ben uzunca bir süre girmeyeceğim foruma.Herkes kendisine dikkat etsin.Askere gidip gelecek arkadaşlar da sağ salim gitsin gelsinler

Mobbing mi yapıyorsun bize üstad :D
Hüseyin Bey'e haksız ve fazlaca yüklenildi bence bugün adam diğerlerinin yaptığı ayıba sinirlendi ve herhangi bi hakarette bulunmadı ama 2-3 farklı kişi konuşunca zorla susturuldu gibi oldu adam.
312213_o3030.jpg

teletabilerin-yayindan-kaldirilma-sebebi_10191036-10030_640x360.jpg

Geri
Üst Alt