Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Forumda zaman kaymasi oldu herhal.

Nasil yani renttaş

Screenshot_1.webp

Yine girilmiyor foruma, kaç saattir ilk kez girebildim.

Merhaba GSC Yöneticileri;

Şu an attığım postta saat gösteriliyor. Yarın da gösterecek. Ancak üç dört ay önce atılan mesajın saat kaçta atıldığı gösterilmiyor. Sadece tarih var. Acaba postların saat kaçta atıldığı kalıcı hale getirilebilir mi? Tuhaf, akıl dışı postları saat kaçta, hangi motivasyonla attığımızı hatırlamak adına güzel bir uygulama olacağını düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

Şu an attığım postta saat gösteriliyor. Yarın da gösterecek. Ancak üç dört ay önce atılan mesajın saat kaçta atıldığı gösterilmiyor. Sadece tarih var. Acaba postların saat kaçta atıldığı kalıcı hale getirilebilir mi? Tuhaf, akıl dışı postları saat kaçta, hangi motivasyonla attığımızı hatırlamak adına güzel bir uygulama olacağını düşünüyorum.

İyi çalışmalar.
tarihin ustunde mousu tutunca otomatik gosteriyor saati

İyi çalışmalar.

Cahil

İkinci bir duyuruya kadar arşiv forumlarına yazılması yasaklanmıştır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt