Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Çatırdatırım seni akıllı ol.
Brahimi Herrera basligina ne oldu yaw yaziyordum puf oldu sonra birkac basliga daha oldu benzer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çatırdatırım seni akıllı ol.
Üzücü bir hadise olmuşBrahimi Herrera basligina ne oldu yaw yaziyordum puf oldu sonra birkac basliga daha oldu benzer
Demir'in forumu sabotaj çabalarına ne diyorsun.Bir yetkiliyle aralarındaki konuşmayı deşifre etmişÜzücü bir hadise olmuş
10 sn uğraşmıştım o konuyu açmaya
Yetkili kişinin Demir'i çoğaltacağı kanısındayım.Demir'in forumu sabotaj çabalarına ne diyorsun.Bir yetkiliyle aralarındaki konuşmayı deşifre etmiş![]()
Forumda zaman kaymasi oldu herhal.
Nasil yani renttaşÇıplak kalmışsın.
Nasil yani renttaş
Göbek adınız Yavuz muYine girilmiyor foruma, kaç saattir ilk kez girebildim.
O temanın şablonunu güncellemeler bozdu.Düzeltmek istiyoruz ama denememize rağmen çözemedik. Bakalım renktaş belki zaman içerisinde çözeriz ama uğraştığımızdan emin olabilirsin.Okunurluk hususunda bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 29131
O temanın şablonunu güncellemeler bozdu.Düzeltmek istiyoruz ama denememize rağmen çözemedik. Bakalım renktaş belki zaman içerisinde çözeriz ama uğraştığımızdan emin olabilirsin.
Düzelttim.Okunurluk hususunda bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 29131
tarihin ustunde mousu tutunca otomatik gosteriyor saatiMerhaba GSC Yöneticileri;
Şu an attığım postta saat gösteriliyor. Yarın da gösterecek. Ancak üç dört ay önce atılan mesajın saat kaçta atıldığı gösterilmiyor. Sadece tarih var. Acaba postların saat kaçta atıldığı kalıcı hale getirilebilir mi? Tuhaf, akıl dışı postları saat kaçta, hangi motivasyonla attığımızı hatırlamak adına güzel bir uygulama olacağını düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
tarihin ustunde mousu tutunca otomatik gosteriyor saati

Merhaba GSC Yöneticileri;
Şu an attığım postta saat gösteriliyor. Yarın da gösterecek. Ancak üç dört ay önce atılan mesajın saat kaçta atıldığı gösterilmiyor. Sadece tarih var. Acaba postların saat kaçta atıldığı kalıcı hale getirilebilir mi? Tuhaf, akıl dışı postları saat kaçta, hangi motivasyonla attığımızı hatırlamak adına güzel bir uygulama olacağını düşünüyorum.
İyi çalışmalar.