- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
En hızlı olduğum dönemlerdi, dolayısıyla hayır.Msn donemlerinde erotik siteli linkleri gorunce heyecanla tiklayip pcye virus bulastirmisligin varmi ustad seninde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En hızlı olduğum dönemlerdi, dolayısıyla hayır.Msn donemlerinde erotik siteli linkleri gorunce heyecanla tiklayip pcye virus bulastirmisligin varmi ustad seninde?
Inanmakta zorlandigim bi postEn hızlı olduğum dönemlerdi, dolayısıyla hayır.
Benimde onume bu cikti az onceEkli dosyayı görüntüle 32496
Uygulama kullansanızaMobilde sağ altta kapan reklamın çarpıya bastıktan sonra kapanması uzun sürüyor.
Sen çok yanlış gelmişsin Serkancığım. Düz duvara tırmanan Ermandı ben değil, bahsi geçen atraksiyonlardan hiçbir zaman geri kalmadım çok şükür.Inanmakta zorlandigim bi post
Başlığı kirlettiğim için hicap duyuyorum ama söylemeden geçemeyeceğim. @Serkan Şafak bu mesaja neden like vermedin ?!?!?!Sen çok yanlış gelmişsin Serkancığım. Düz duvara tırmanan Ermandı ben değil, bahsi geçen atraksiyonlardan hiçbir zaman geri kalmadım çok şükür.
Gözümde kacan bi post olmus ,laykimi verdimBaşlığı kirlettiğim için hicap duyuyorum ama söylemeden geçemeyeceğim. @Serkan Şafak bu mesaja neden like vermedin ?!?!?!
@Emrah YıldırımDunki olaylardan sonra Sinan Bilgin isimli uyeye ban vermemek neyin kafasi?
Yaziklar olsun.
Boyle tipleri foruma kabul edip, alin terimizle oynandigi vakit ses cikarmayip herkesi cildirtan bir sahis bu forumda barinmamali.
Forum son 4 senedir batakhane gibi, bunun belli sebepleri var, benim öngörülerim var ama buraya yazmaya gerek yok; çözüm odaklı olalım ve hemen çözümlere geçelim;
Aptal saçma üye isimlerinin yasaklanmasını ve eski üye isimlerine geri dönülmesini
Rezalet ve kullanışsız forum tasarımının değiştirilmesi
Finansal olarak sıkıntı var konu açıp üyelerden 1 lira 10 lira kimin gönlünden ne koparsa para toplanması ve sitenin adam edilmesi
Forum yönetiminin düzenlenmesi
Kuralların düzenlenmesi
Salak üyelerin ihraç edilmesi
Instagram-Twitter gibi yerlerde ses getirecek eylemler yapılmasına karşılık çalışmalar düzenlenmesi
Para toplama işine ne Abdullah abi nede adminler yanaşmıyor haklı gerekçeleri var kendilerince. O iş yaş. Adblocker kullanmasak belki daha iyi gelir elde edebilir forum.
Üye isimlerinin bence tam karşılığı herkes kendi gerçek ismi ve soyismiyle üye olması. Seviyeyi üste taşıyacaktır.
Tasarım hakkında birşey diyemem bana forum olsunda taştan olsun kafasındayım.
Forum yönetimi mutlaka düzenlenmelidir.
Kurallar daha mı esnek olmalı daha mı katı olmalı onu belirtseydik ?
Hiç sosyal medya platformu kullanmadığım için son madden hakkında yorum yapamam.