Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

evet benim küfür literatüründe olmayan kendi uydurduğum kelimelere küfür muamelesi yapılırken amk, bilmem neyin oğlu, s.. git gibi ifadeler şahsıma kullanılıyor illa rapor mu edilecek ki eskide etmişliğim var birkaç kez işlem yapılmadı.

Misakoryim diye bir tabir uydurmussun ustad

Ben buna da sonuna kadar karsiyim, izin verilmemeli

Forumun devlet dairesine döndürülmemesi gerektiği kanısını taşıyorum

evet benim küfür literatüründe olmayan kendi uydurduğum kelimelere küfür muamelesi yapılırken amk, bilmem neyin oğlu, s.. git gibi ifadeler şahsıma kullanılıyor illa rapor mu edilecek ki eskide etmişliğim var birkaç kez işlem yapılmadı.

Muhtemelen seni linc etmek istedikleri icin küfür muamelesi yapilmistir.

• Bazi uyelerin adi AMK ya da MK diye onlara hitap edilmedigi zaman bile kufur olarak isimlerinin zikredilmesi ne kadar dogru?
oldukça doğru görünüor
  • "Silkerim" ve "silkelerim" gibi ifadeler ne kadar dogru?
tamamen doğru
  • "Göt" ve "ibne" gibi ifadeler kufur mu?
arapça k-f-r kökenli ( كَفَرُواْ) küfür fiilinin manası gerçeğin üzerini örtmek, birşeyi inkar etmek gibi anlamlar içerir. gerçeğin üzerini örtenlere de kafir denir. biz ise göte göt dersek kafir olmayız , demek ki küfür değildir.
  • "mk, aq" gibi seylere ne kadar goz yumuluyor?
online platformlarda, mortal kombat adlı oyun özelindeki bir abreviyasyondan ibaret olan mk'nin ne tür bir sorun teşkil edegeldiğini anlamakta güçlük çektiğimi belirtmeliyim..
  • "Giberim" ne demek? "Sektir git" ne demek?
giberim, gibisi gibi , yani benzetirim demek. sektir git, seksek oynarkenki gibi sekerek buradan uzaklaş demek.
  • Ingilizce ya da baska bir yabanci dilde kufretmek serbest mi?
üçüncü maddedeki açıklamalardan da anlaşılaği üzra, elbette ki değil. mesela transfer nöbetlerinde gerçeğin üzerini örterek sahte duyum verenler derhal konudan uzaklaştırılmaktadırlar.

INNIT MOIT.

Ben yasaklara karsiyim hepten serbest birakilsin cok isterim

Ama bazen cezalandirilip bazen cezalandirilmamasi olabilecek en kotu sey

Elestirim bunadir

Ozetle: Kisisel durusum, uyelerin birbirine hakaret etmesi disinda her turlu hakaretin serbest birakilmasidir.

Gercekten elzem olan ceza kurallarinin uygulanmasi surecinde adil ve tutarli olunmasidir.

ne diyorsun lan sen
bilet isteyen cocuk değil miydin sen

Diyene bak insan bu lafi ederken utanir

Evet bilet istemisligim var senin kadar olmasin

Show ya da ego tatmini pesindeysen pesimi birak konu disina cikmayalim su basligi icten bir sikayet ve oneri icin kullanmama izin ver

Soyledigim hakkinda fikrin varsa, tartismaya katacagin bir perspektif varsa kat

Aksi takdirde ne kadar hosnut oldugunu soyledin iki defa, mesaji herkes almistir diye dusunuyorum

Diyene bak insan bu lafi ederken utanir

Evet bilet istemisligim var senin kadar olmasin

Show ya da ego tatmini pesindeysen pesimi birak konu disina cikmayalim su basligi icten bir sikayet ve oneri icin kullanmama izin ver

Soyledigim hakkinda fikrin varsa, tartismaya katacagin bir perspektif varsa kat

Aksi takdirde ne kadar hosnut oldugunu soyledin iki defa, mesaji herkes almistir diye dusunuyorum
o zaman bu da 3 olsun
forum harika harika harikaaaaaaaaaaaaaa

Cok degil bir hafta once emrah admin haril haril mod adayi aradi...

Kimse yanasmadi buraya yazanlari cogu bu gorevden kacti. Kusura bakmayin siz elini tasin atina koymazsaniz, herkes size kufur imasinda bulunur

GT-I9301Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:D :D ne

Meydan 1967 gibi sadece yonetim takilsin o zaman forumda boyle mantik mi olur? Tabii modlar ve adminler sonucta bu isi gonullu yaptiklarindan beklentimiz dusuk saygimiz sonsuz ama boyle mantik olmaz

Küfürle ilgili genel görüş şu ;

Tabi ki küfür ve kısaltmaları olacak , oldu , olmalı da.. Şahıslara karşı edilen galiz küfürlerde hiç affı yok cezayı yiyorsunuz.

Küfür kısaltması ve uydurmasyon küfür kısaltmalarıyla ilgili hep tölerans gösteriliyor. Burası diyanet.gov.tr değil. Stadda veya forumda insanlar aşırıya kaçmadan tepkisini belirtebilir.

10 senedir forumun aktif olmasının sebebide bu sanırım. Kimse küfür konusunda forumda standart yok diyemez. Herkes olabildiğince özgür , tam özgürlük arayan gitsin LGTB katılsın. Burası kendi içinde sınırları olmak zorunda. Hiyerarşi var , kimse kafasına göre ceza veremiyor. Kurallar belli , adil davranıldığını objektif baktığınızda görebilirsiniz.

Biraz daha hoşgörü...

Geri
Üst Alt