- 28 Ağustos 2018
- 1.105
- 605
- 658
arguman bitince konu kapattiran uyeleri kiniyorum
sayın bay cund, sizi verdiğiniz ceza sebebiyle şiddetle kınamakla birlikde cezamın süresini ve mahiyetini öğrenme talebimi cevaplamanız önemle rica olunur efendim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arguman bitince konu kapattiran uyeleri kiniyorum
sayın bay cund, sizi verdiğiniz ceza sebebiyle şiddetle kınamakla birlikde cezamın süresini ve mahiyetini öğrenme talebimi cevaplamanız önemle rica olunur efendim..
1 saat mih.
evet benim küfür literatüründe olmayan kendi uydurduğum kelimelere küfür muamelesi yapılırken amk, bilmem neyin oğlu, s.. git gibi ifadeler şahsıma kullanılıyor illa rapor mu edilecek ki eskide etmişliğim var birkaç kez işlem yapılmadı.Küfür kısaltması ve iması konusunda Hanzoya katılırım.
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet benim küfür literatüründe olmayan kendi uydurduğum kelimelere küfür muamelesi yapılırken amk, bilmem neyin oğlu, s.. git gibi ifadeler şahsıma kullanılıyor illa rapor mu edilecek ki eskide etmişliğim var birkaç kez işlem yapılmadı.
evet benim küfür literatüründe olmayan kendi uydurduğum kelimelere küfür muamelesi yapılırken amk, bilmem neyin oğlu, s.. git gibi ifadeler şahsıma kullanılıyor illa rapor mu edilecek ki eskide etmişliğim var birkaç kez işlem yapılmadı.
ya ciddi bir şey konuşuyoruz burada ereğlili can hemen linç yapmadık muhabbeti çekme edildi bana kaç kez bu kısaltmalı küfürler. attığım post başlıkla da uyumlu bir huzur ver...Muhtemelen seni linc etmek istedikleri icin küfür muamelesi yapilmistir.
uzatmayın aqa ya forum iyi
ne diyorsun lan senSen mi yanitliyorsun onerileri ve sikayetleri
Tebrigini ettin uza
ne diyorsun lan sen
bilet isteyen cocuk değil miydin sen
o zaman bu da 3 olsunDiyene bak insan bu lafi ederken utanir
Evet bilet istemisligim var senin kadar olmasin
Show ya da ego tatmini pesindeysen pesimi birak konu disina cikmayalim su basligi icten bir sikayet ve oneri icin kullanmama izin ver
Soyledigim hakkinda fikrin varsa, tartismaya katacagin bir perspektif varsa kat
Aksi takdirde ne kadar hosnut oldugunu soyledin iki defa, mesaji herkes almistir diye dusunuyorum
Cok degil bir hafta once emrah admin haril haril mod adayi aradi...
Kimse yanasmadi buraya yazanlari cogu bu gorevden kacti. Kusura bakmayin siz elini tasin atina koymazsaniz, herkes size kufur imasinda bulunur
GT-I9301Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi