Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

388f48a48966.png

Tassak mi geciyorsunuz

Arkasinda duramayacaksaniz boyle isler yapmayin

Aciklama bekliyorum

Gotunuz yemiyorsa ugrasmayin

Aciklama bekliyorum

388f48a48966.png

Tassak mi geciyorsunuz

Hayırdır? Üslubunu düzelt bu nasıl mesaj. Öyle önünüze gelen şeyi yazamazsınız burda, sistem otomatik olarak yaptığından dolayı ceza vermiş sana doğru olanıda yapmış. Yİne 1 gün almışsın daha fazla verilmemiş.

Mesajın orijinalide bu bilmeyenler için;

"El freni onun bunun cocugu DEFOL DEFOLLLL hiyarrr seni git artik git haysiyetsiz milyonluk kazik bazilarina gore Diagne kazik ama FERNANDO gercek kaziktir hicbir meziyeti yoktur "

Hayırdır? Üslubunu düzelt bu nasıl mesaj. Öyle önünüze gelen şeyi yazamazsınız burda, sistem otomatik olarak yaptığından dolayı ceza vermiş sana doğru olanıda yapmış. Yİne 1 gün almışsın daha fazla verilmemiş.

Mesajın orijinalide bu bilmeyenler için;

"El freni onun bunun cocugu DEFOL DEFOLLLL hiyarrr seni git artik git haysiyetsiz milyonluk kazik bazilarina gore Diagne kazik ama FERNANDO gercek kaziktir hicbir meziyeti yoktur "

Bu konuyu daha once cok gundeme getirdim, ortada acik bir kufur olmadigi surece boyle seylere ceza vermeyeceginiz, aksi takdirde forumun tadi olmayacagi soylendi ki saygi duydum hatta katildim. Olay Galatasaray futbolcusuna bunu yapmaksa eger her Allah'in gunu Tarik Camdal, Younes Belhanda basliginda soylenenler ortada.

Ozellikle konu Belhanda olunca birak kufur imasini irkciliga goz yumuyorsunuz.

Uslubumun boyle olmasinin sebebi bu cesit haksizligi ilk defa yasamiyor olusumdur. Her seferinde gecistirilmesinden biktim, eger bir probleminiz varsa acikca soyleyin birakayim forumu.

Bence bu forum artik kufur ve kufur imasi konusunda net bir sinir cizmeli. Ben dahil pek cok uye garip ve muglak ifadeler kullanarak kufur imasi oldugu acik olan seyler soyluyor, bu isin sonu yok. Su konular hakkinda net kurallar olmali:
  • Bazi uyelerin adi AMK ya da MK diye onlara hitap edilmedigi zaman bile kufur olarak isimlerinin zikredilmesi ne kadar dogru?
  • "Silkerim" ve "silkelerim" gibi ifadeler ne kadar dogru?
  • "Göt" ve "ibne" gibi ifadeler kufur mu?
  • "mk, aq" gibi seylere ne kadar goz yumuluyor?
  • "Giberim" ne demek? "Sektir git" ne demek?
  • Ingilizce ya da baska bir yabanci dilde kufretmek serbest mi?
Eger acikca kufretmek yasak ama dolayli yoldan en agir kufurleri bile ima etmek serbestse bu acikca ceza kurallarinda yazmali. Bence bu tarz bir politika sadece seviyeyi dusurur ama eger yonetimin karari buysa saygi duyarim. Yine de daha acik, daha iyi tatbik edilen bir politikaya ihtiyacimiz var bu konuda. Ben ustume duseni yapip raporlamaya hazirim, nobetin neredeyse butununu okuyorum genelde.

Bu konuyu daha once cok gundeme getirdim, ortada acik bir kufur olmadigi surece boyle seylere ceza vermeyeceginiz, aksi takdirde forumun tadi olmayacagi soylendi ki saygi duydum hatta katildim. Olay Galatasaray futbolcusuna bunu yapmaksa eger her Allah'in gunu Tarik Camdal, Younes Belhanda basliginda soylenenler ortada.

Ozellikle konu Belhanda olunca birak kufur imasini irkciliga goz yumuyorsunuz.

Uslubumun boyle olmasinin sebebi bu cesit haksizligi ilk defa yasamiyor olusumdur. Her seferinde gecistirilmesinden biktim, eger bir probleminiz varsa acikca soyleyin birakayim forumu.
O zaman önce adam gibi şikayette bulunmayı öğren. Seninle bir problemimiz olamaz olsa bunu bilirsin.

Ceza yedigim an hicbir yerden konusamiyor olusumun da etkisi var, o anlik sikayet edemeyip haksiz cezayi cektikten sonra sikayetci olmam neyi degistirecek ki?
Haksız olduğunu nerden çıkartıyorsun? Daha yeni 1 hafta cezadan gelip ceza alacak bir şey söylüyorsan haksız değildir.

Haksız olduğunu nerden çıkartıyorsun? Daha yeni 1 hafta cezadan gelip ceza alacak bir şey söylüyorsan haksız değildir.

Her ceza yenilen durum birbirinden bagimsiz degil yani? Bir haftalik degil 10 gunluktu cezam ki bu konuda dikkat edersen bir sikayetim olmadi, sonuna kadar hak ettim. Ha evet bir moderatorun bana beyinsiz dedigi mesaj editlenmemis sekilde forumda duruyor hatta herif resmen ceza almam icin sacma sapan mesajlar atiyor ama artik o konuda ne yapilacagi sizin takdirinizdir, bunlari da hafifletici sebep sayin diye soylemiyorum gayet hakkaniyetli bir ceza yani.

Haksizlik surada: ilk aldigim cezayi iki sene once "nkfvas" yazdigim icin almistim ki bunu durduk yere de yazmamistim yani birileri yaz demisti. Yine bir Besiktas macindan once kapali tribunde karilar kizlar bestesinin videosunu attigim icin ceza yemistim. Tabii bunlar yillar onceydi cezalar bir gunluktu o zamandan beri forumun politikasi da degisti ama yine de o donem de herkesin yazabildigi seylerden oturu ceza yemek zaten tum bu ceza sistemine olan inancimi yitirmeme neden olmustu.

Daha sonra gecen yaz transfer doneminin son gununde "Galatasaray kulubune ve bunyesindeki yoneticilere galiz kufur"den ceza yedim ama attigim mesajda ne Galatasaray'a ne de bunyesindeki herhangi birine kufur yoktu. Cezadan doner donmez bunu dile getirince gecistirdiniz.

Genel olarak eger bir seyi cezalandiriyorsaniz bunu istikrarlica, her seferinde yapmaniz gerekir. Haksizlik burada olusur. Bak mesela ben su an anladim ki moderatorune kufur ettigim icin ben ne yaparsam yapayim ceza yiyecegim. Bu politika dogru degil, favoritism'i birakmaniz gerekir.

Her ceza yenilen durum birbirinden bagimsiz degil yani? Bir haftalik degil 10 gunluktu cezam ki bu konuda dikkat edersen bir sikayetim olmadi, sonuna kadar hak ettim. Ha evet bir moderatorun bana beyinsiz dedigi mesaj editlenmemis sekilde forumda duruyor hatta herif resmen ceza almam icin sacma sapan mesajlar atiyor ama artik o konuda ne yapilacagi sizin takdirinizdir, bunlari da hafifletici sebep sayin diye soylemiyorum gayet hakkaniyetli bir ceza yani.

Haksizlik surada: ilk aldigim cezayi iki sene once "nkfvas" yazdigim icin almistim ki bunu durduk yere de yazmamistim yani birileri yaz demisti. Yine bir Besiktas macindan once kapali tribunde karilar kizlar bestesinin videosunu attigim icin ceza yemistim. Tabii bunlar yillar onceydi cezalar bir gunluktu o zamandan beri forumun politikasi da degisti ama yine de o donem de herkesin yazabildigi seylerden oturu ceza yemek zaten tum bu ceza sistemine olan inancimi yitirmeme neden olmustu.

Daha sonra gecen yaz transfer doneminin son gununde "Galatasaray kulubune ve bunyesindeki yoneticilere galiz kufur"den ceza yedim ama attigim mesajda ne Galatasaray'a ne de bunyesindeki herhangi birine kufur yoktu. Cezadan doner donmez bunu dile getirince gecistirdiniz.

Genel olarak eger bir seyi cezalandiriyorsaniz bunu istikrarlica, her seferinde yapmaniz gerekir. Haksizlik burada olusur. Bak mesela ben su an anladim ki moderatorune kufur ettigim icin ben ne yaparsam yapayim ceza yiyecegim. Bu politika dogru degil, favoritism'i birakmaniz gerekir.

Favoritism değil yaptığımız ben moderatörümüde uyardım gayet -mesaj editlenmediyse görmedim-. Gelelim cezaların bağımsızlığına, niye bağımsız olacak? O zaman herkes ana avrat küfür etsin burada her defasında aynı cezayı alsın. Bir ceza yiyen kişi devamında yiyeceği cezaları bilmeli göze almalı. Sana gelince, sana bir kastım olsa atardım seni uğraşmazdım ve atacaktımda o yazdıklarından sonra.Ama görüyorumki düzelebiliyorsun şimdi atarsam kibir göstermiş olucam. O yüzden bu tartışmaları uyarı mahiyetinde sayıyorum tekrar üslup konusunda uyarıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aciklama bekliyorum

Kim oldugum malum.

Forumu yazmasam da takip ediyorum, edecegim ,cunku sevdigim kisiler yaziyor okuyorum

, yazdigin mesaj aynen durumu ozetliyor, ben o kelimeyi kullanamam ama forum son 1 senedir ismi lazim degil malum sahsin ciftligi olmus durumda, ve bu hayatta bir sey basaramamis , ekran basinda kendini tatmin etme ic gudusuyle keyfe keder hareket eden bu sahis kafasina gore takilarak forumu yonetiyor .. dun bana ,bugun sana , yarin kafasina esen baska birine yapacaktir ,sasirma o yuzden

kendisinde gram yurek olsa, ceza sebebime "adaletsiz degilim ayni zamanda acimasizimdir" gibi laubali bir sey yazmazdi ... cunku o da biliyor , ben kimseye bana satasilmadikca terbiyesizlik etmem , ve beni forumdan uzaklastirirken , cezaya sebep olan mesajimi da silmis ki "millet hayrola sen neye suresiz ceza veriyorsun oyle" diyemesin diye

dedigim gibi , arkadas burayi yonetme yetisini kaybetmis , burada GS oyuncusuna bir soz soyledin diye sana ceza verirken , sifir kufurle kendisini elestiren 10 senelik uyeyi "attim .." diye caka satacak kadar da kompleksli bir tip

dedigim gibi , o korkak arkadas bana suresiz ceza verdigi mesajimi yuregi varsa koysun foruma , millet de ne kadar keyfe keder is yapildigini gorsun

sevgiler

sinan bilgin

"Sana gelince, sana bir kastım olsa atardım seni uğraşmazdım ve atacaktımda o yazdıklarından sonra.Ama görüyorumki düzelebiliyorsun şimdi atarsam kibir göstermiş olucam"

turkiyenin en cok uyesine sahip GS forumunun yetkili yoneticisinin ,yonetme sekline ve uslubuna bakarsaniz zaten durumu anlarsiniz

kastim olsa atardim , ugrasmazdim , affettim , kibir gosteriyorum bilmem ne ... onunden bilgisayari al , foruma degil yonetici , uye bile olamayacak adam forum yonetiyor

Favoritism değil yaptığımız ben moderatörümüde uyardım gayet -mesaj editlenmediyse görmedim-. Gelelim cezaların bağımsızlığına, niye bağımsız olacak? O zaman herkes ana avrat küfür etsin burada her defasında aynı cezayı alsın. Bir ceza yiyen kişi devamında yiyeceği cezaları bilmeli göze almalı. Sana gelince, sana bir kastım olsa atardım seni uğraşmazdım ve atacaktımda o yazdıklarından sonra.Ama görüyorumki düzelebiliyorsun şimdi atarsam kibir göstermiş olucam. O yüzden bu tartışmaları uyarı mahiyetinde sayıyorum tekrar üslup konusunda uyarıyorum.

Favoritism konusu moderatorle alakali degil, soyledigim gibi senin takdirindir uyarip uyarmaman da onemli degil. O cezayi hak ettigimi dusunuyorum.

Tabii ki mukerrer suclar icin cezalari agirlastirin, ben buna da karsi degilim.

Ben diyorum ki son aldigim ceza haksiz cunku aylar once sordum ben bunun ceza olup olmadigini, hayir degil dendi o zaman. Zaten her gun herkes yaziyor bunlari, ama cezayi yiyen ben oluyorum.

Konu son aldigim ceza. Goruyorum ki sen de bu cezayi savunamiyorsun zaten. Bu benim icin yeterli. Ihrac etmedigine sukretmemi falan bekliyorsun sanirsam. Sukrettigimi varsay.

"Sana gelince, sana bir kastım olsa atardım seni uğraşmazdım ve atacaktımda o yazdıklarından sonra.Ama görüyorumki düzelebiliyorsun şimdi atarsam kibir göstermiş olucam"

turkiyenin en cok uyesine sahip GS forumunun yetkili yoneticisinin ,yonetme sekline ve uslubuna bakarsaniz zaten durumu anlarsiniz

kastim olsa atardim , ugrasmazdim , affettim , kibir gosteriyorum bilmem ne ... onunden bilgisayari al , foruma degil yonetici , uye bile olamayacak adam forum yonetiyor

Neden ceza aldigini sormustum, istersen yanina yollayalim dendi.

Tartışma platformu yetkimi geri istirem, lütfen.(kaç yıllık üyeyiz yahu)

Küfürsüz ve argosuz yazacağımı belirtmek isterim.

Tamam büyük laflarını ettiysen şimdi uza

Geri
Üst Alt